reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie !!!!!
ja sie zaraz zabieram za pakowanie :)
Cytrusek tak mowie o patrykowej srodzie :) jezeli bede miala wolne oczywiscie :):):) i mozesz mnie nawiedzic cala familia nie ma problemu :)

reklama
dzień doberek
witam się w złym humorze bo się rano zważyłam:wściekła/y:

i w dobrym też bo mamy mały sukces, dzisiaj adal przespał całą noc bez karmienia o 23ciej przez sen, wreszcie odstawianie zaczyna działać:tak:

justysia ja też chętna jestem (o ile nikt mi się nie zapowie na grilla) ale że to wolny dzień to i mężowski będzie chciał się rozerwać:zawstydzona/y:
może jednak przełożysz termin na babską opcję co?:-D:-D
a jak po drodze zobaczę jakieś babki z wózkami to zgarnę:-D:-D

lecę na kawkę
i chyba dietetyczne śniadanie:szok:

witam sie !!!!!
ja sie zaraz zabieram za pakowanie :)

A o której masz lot? Spokojnej i bezpiecznej podróży ;-)

Ms.Marple, jakie dietetyczne śniadanie w ciąży??? No co Ty? Dzidzia rośnie to i mamusia troszkę cięższa się staje, ale zejdzie później, przecież wiesz ;-)... No o gratulki ogormne! Adaś to już prawdzyw facet się zrobił, chociaż ci dużo strasi raczej potrafią o tej porze jeszcze w lodówce szczęścia szukać :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam i ja:)
Dzięki Dziewczynki-ległam wczoraj jak małe dziecko(tylko palca w buzi brak)
Justysia-hmmmm-no to my już nie bedziemy się wpraszać-bo od nas to hurtowo(z Danielkiem 5 osób):(
Sylcia-przez sen normalnie cały czas myslałam,że zapomniałam Ci pracy pogratulować-tak więc GRATULUJĘ(oby była satysfakcjonująca)
Drozdusia-myśl myśl-jak jest okazja to dlaczego by z niej nie skorzystać:)
Krycha-obyś miała rację-ja też liczę na słonko:)
A wiecie jaka ze mnie du.a-pojechałam dziecku paszport zrobic i nie wzięłam ze sobą aktu urodzenia:(
Nie mogłam uwierzyc na miejscu w swoje roztargnienie:(

dzień dobrry :)))
SYLCIA BARDZO SIE ,ZE WKONCU WAM SIE UKŁADA PO WASZEJ MYŚLI :)I NAPWNO DASZ RADE!!!!!!!!!!
OLCIA Adula ma sie dobrze!!zębole jej wychodzą,ale w sumie bezproblemowo to przeżywa :)a jak MAJCIA??pewnie już sie za chodzenie zabiera :)
CYTRUS jestem jestem:) jakośost cie w sklepie nie widuje :)
JUSTYSIA ja też chetnie przyjade...ale chyba mój m bedzie musiał przywlec sie za mną bo tez ma wolne...a kiedy bedzie avon???bo ja za tydz wylatuje,a mnie tu laski ścigają:)
miłego dnia :)

Dzien doberek:-)

Bozenko to Adal jeszcze w nocy jadal?????:szok:o rany......moja Maycia odkad skonczyla 3 miesiace wogole w nocy nie jadla...teraz ostatni raz zje o 22 i do rana spokoj:)pewnie spalalaby dluzej,ale o 7.30 musze ja budzic ,bo dziewcz\yny porozwozic trzeba:):tak:

No a tak poza tym, to juz mamy piatek....i tydzien sie konczy i zaraz nastepny bedzie.....alez ten czas leci:szok:

Widze grillowo bedzie hehehhe...my moze tez sobie odpalimy jakiegos grilla....choc to nie dla mnie ,bo ja nie lubie grilla(podobno jakims odmiencem jestem:baffled:), moge naszykowac,porobic cudenka ,ale juz jesc nie bardzo lubie.....

No nic....chyba trzeba sie pwoli ewakuowac:)
zycze milego,slonecznego:cool2: i cieplego dnia:)

Bozenko to Adal jeszcze w nocy jadal?????:szok:o rany......moja Maycia odkad skonczyla 3 miesiace wogole w nocy nie jadla...teraz ostatni raz zje o 22 i do rana spokoj:)pewnie spalalaby dluzej,ale o 7.30 musze ja budzic ,bo dziewcz\yny porozwozic trzeba:):tak

no właśnie jadł o 23ciej bo idzie spać o 19tej po lekkiej kolacji- więc śpi ciurkiem 12godzin i mu było trochę mało:sorry2:
teraz mu daję pełną butlę przed snem i ostatnio udaje się przespać całą noc:tak:

Gratki dla Adalka :)
Lubiczanko nie ma sprawy im nas wiecej tym weselej :):):)wiec zapakuj cala rodzinke i zjezdzajcie do limerick

tylko dziewczynki jest problem bo nie wiem czy pracuje i czy na bank mam wolna ta srode dajcie mi czas do niedzieli jak bede miala wolne to sie bankowo widzimy :):):)

Natinke avonki odbiore w niedziele i moge Ci je podrzucic odrazu tylko bede musiala je u Ciebie posortowac a jak nie w niedziele to na spotkanku :)

Justysia-nie bedę ukrywać,że jak dla mnie może być każdy inny dzień(poza weekendem-bo to znowu hurt)piątek,czy czwartek,czy jeszcze w nastepnym tygodniu:)

reklama
Justysia-nie bedę ukrywać,że jak dla mnie może być każdy inny dzień(poza weekendem-bo to znowu hurt)piątek,czy czwartek,czy jeszcze w nastepnym tygodniu:)

hurt tez moze byc :) prawie wwszystkie przyjada z mezowskimi.... oni beda grillowac a my poplotkujemy a pozniej smacznie zjemy :):):)

hmmm cos mi to pakowanie nie idzie jak zwykle mam za duzo :/

Do góry