reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej laski to prawda pogoda nas rospieszcza oby lato było ciepłe. Od razu sie lepiej czuje jak slonko świeci i na ogród mozna wyjsc:)
Ravena fajnie ci z mamusia ja za swoja tesknie chociaz ledwo co wyjechala do Pol.
Jak bede miala wiecej wolnego to wybiore sie tam do Was do Limeric na jakies spotkanko:)
Gastone zdrówka dla malego!!
Zmykam

reklama
Ravena fajnie ci z mamusia ja za swoja tesknie chociaz ledwo co wyjechala do Pol.
Jak bede miala wiecej wolnego to wybiore sie tam do Was do Limeric na jakies spotkanko:)
Zmykam

no fajnie fajnie ale juz niedlugo :-( wracam w piątek w nastepnym tygodniu do Limerick i już nie będzie mamusi :-(ale nie ma tego zlego ..... :-) mamcia przyjedzie do mnie do pomocy jeszcze jestesmy w trakcie ustalania kiedy dokladnie ale po swiętach to juz na 100% czyli kwiecien

To Kamcia* wpadaj do limerick po 19 marca to sie tez chetnie spotkam i poznam , zreszta jestem tu nowa i spragniona nowych znajomosci hi hi :-):-):-)

martuana aż mnie zmroziło :szok::szok:
Mama spadła do wewnątrz czy zewnątrz?Z którego piętra?
Boziu zdróweczka dla mamy.Pisz jak się czuje?

Dzięki za troskę anineczko mama wzieła się za mycie okien a że naprawde kaaaaaaaaaaaawał baby z niej i straciła równowage ponoć zachwiało nią i pewnie żeby nie wypaść z 3 piętra poleciała do tyłu zerwała stół wbudowany w ściane i wszytko co było dookoła poleciało na nią :( rozcieła szyje porocinała palce robili jej prześwietlenia i tomografie i niby oki dali jej jakieś środki ogłupiające głupiego jaśka czy coś i kroplówki i jak na razie sama z siebie się śmieje właśnie przyjechała do domu a tata wystraszony wow dobrze że nie poleciała w dół na dwór ja na razie też się już śmieje że dziurko było by po takiej babie wielkiej ale tak naprawde mogło by być naprawde nieszczęście :( Widzicie ciężarówki wy się lepiej za okna nie bierzcie:)

sylcia nie wiem czy gratulować czy żałować:zawstydzona/y: co sobie życzysz :tak::tak:

martuana wybacz po twoim opisie miałam atak śmiechu bo wyobraźnia mi zadziałała:zawstydzona/y:
oczywiście życzę szybkiego powrotu do zdrowia:baffled:

ja sie witam i powiem tylko ze mam dzien do du... z wiadomego powodu:(( i tak jak mi poradzilyscie nie ruszam gowna bo bedzie smierdziec:p ale dzien i tak skopany.i mala jakas marudna sie zrobila chyba czuje moje nerwy:baffled::baffled: wszystko przeczytalam ale nie mam sily osobno cytowac wiec powiem krotko: tym co sie naleza gratulacje -GRATULUJE,tym co wspolczucie-WSPOLCZUJE,tym co zdrowie-ZDROWKA;-);-);-);-)odezwe sie pozniej jak sie pewna sprawa wyjasni bo szlag mnie trafia ze szkoda gadac:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

sylcia gratulacje!!! wiedzialam ze wkoncu wszystko ci sie pouklada ;-):tak: napisz cos wiecej o tej pracy jesli to nie tajemnica :-)

martuana no to nieciekawie z mamusia twoja....

justysia z tym grillem to swietny pomysl ale mi smaka zrobilas..... zeby tylko pogoda sie utrzymala:-)

reklama
Jeny pol dnia mnie nie bylo a tu trzeba nadrabiac jak niewiem.Super ,jak za dawnych czasow!
Sylcia gratulacje pracy,pisz szybko gdzie,co,jak i kiedy?
Marta :szok:oj wspolczuje Twojej mamie,a Ty wiem co przezywalas mialam podobna sytuacje z moja mama co prawda nie okno ale tez nieciekawy wypadek.Zreszta opowiadalam Ci jak moja mama miala przyjechac na swieta potorej roku temu.
Normalnie dziewczyny nie umie sie zagrzac,bylysmy na spacerku ale tak po 17 to juz zimno sie zrobilo i zmarzlam.

Do góry