reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justys ja naprawde bardzo chetnie tylko ze ja sama sie nie odwaze przyjechac a mezu nie moze ,musi w robocie siedziec ...
Oj sama bym skorzystala ze sloneczka,a moje dziecko nie zamierza wyjsc biedne z lozka..

reklama
my dziś znowu w ogródku rządzimy.pogoda jak marzenie:-)
ms.marple ja na szczęście mam dziś wolne- T w domku więc to on przygotował żarełko:-pr

mam takie pytanko do was moje mile , ktora mieszka blisko Crobally:confused: tzn w miare blisko mnie :confused:

trzeba bylo mówić właśnie wróciłam niedawno z miasta to mogłam ci wziasc paczke ;-)
tylko dopiero przywiozlabym ci te czipsy jak bym wrocila do limerick hi hi :-):-):-)

Hm... No ja mieszkam blisko Corbally, bo w Centrum ;-)! A z tym chipsami to już nieaktualna sprawa, dziś nie mam ochoty na słone a na słodkie :szok:! Ale możesz przywieźć, z Biedronki cebulowo - serowe jak Ci się chce, kaskę oddam :tak:! Bo uwielbiam a tu brak :baffled:

Ech, grill, hm... Aż mi ślinka pociekła :-(... Ja to sobie do czerwca na grilla muszę poczekać :dry:

Ms.Marple, tylko nie szalej z tym słoneczkiem, bo Ci sie jaka mulatka urodzi ;-)

Gastone, zdrówka dla Maxia! Pewnie słaby Biedaczek...

A mój dzieć śpi już ponad 3 godzine jak fajnie:) chatka ogarnięta obiadzio na piecyku dochodzi a właśnie Mareczek też sobie smacznie zasnoł :)oooooooooo matulu jaka cisza hahahha ale nie długo bo za 10 min.. moje panny ze szkoły wracają:) A Madzia w sobote ma test w colegu ja mam chyba większą treme od niej heheh ale tak to jest z mamami a ona nic tylko się uczy już sami ją z Markiem odciągamy na siłacza wieczorem od książek jeszcze mi jaka prezydentowa wyrośnie hahahhahaha:) OOOOOOOOOOOOOOOOO kuchnia właśnie mi teraz siostra dzwoni że mama z okna spadła ja pierdziu i w szpitalu już 3 godziny tata przy niej jest palce sobie połamała w szyje jej się coś wbiło kuchnia musze dzwonić bo sama nie wie co i jak:(

Justysia to było do przewidzenia że w obecnym stanie mamcia,ciocie,babcie itd będą w ciebie pakować wszystko co się nawinie pod rękę:-D
ms.marple uważaj z tym opalaniem żeby ci się wody nie zagotowały;-):-p
gastone no to nieciekawie-taka pogoda a wy musicie w wyrku leżeć:-( ale jak trzeba wesprzeć synka w potrzebie to nie ma nic ważniejszego;-)

mi tez pod nos zarelko podstawiaja tylko z opalania nici hihihihih mam nadzieje ze jak wroce to jeszcze to slonko bedzie :/

oj mam nadzieje ze jak wroce do limerick to przytrzymacie dla mnie te sloneczko , teskno za pogoda bo w pl wciaz zima wieje ehhh:szok::szok::szok:

no nic dziewuszki lece troche ogarnac chate z mamusia a potem relaksik przy kawusi hi hi :-)

milego dzionka i do potem pa pa

reklama
Sylcia to gratulejszyn... strasznie sie ciesze ze znalazlas cos!!! napisz cos wiecej co to za praca ??? mam nadzieje ze sie wszystko juz teraz bedzie ukladalo po Twojej mysli :) buziak malenka :*

Do góry