reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Aga oczywiscie ze dotra :) a i Bozenko bede robila zamowionko ale jak narazie wypadlam z rytmu i te co teraz beda Avonki juz z 6 katalogiem beda ,ale to juz na spedzie czarownic odbierzecie :):):) mjialabym go wczesniej gdyby nie ten wyjazd

reklama
Justysia-ja oczywiście jako jedna z pierwszych wpraszających się oczywiście coś przywllekę(napiszcie tylko co wolicie-słodko-ciasto,czy moze jakąś sałatkę)I nie duś nas,nie duś-bo my otwarte dziewczyny jesteśmy i z miłymi ludzmi chętnie piszemy:)))

a ja mam trochu czasu dla siebie bo moja kuzynka opiekunka Juli przyszla i oczywiscie ja juz dziecka na rekach nie uswiadcze hihihihi wlasnie teraz ja kapie hihihihi zyc nie umierac
a z tym duszeniem to sie zastanowie.... a tak w ogole to musze na mamay irlandzkie wpasc bom zaniedbala strasznie

Hey laski sorki że dzisiaj nic prawie nie napisałam ale pochłoneło mnie wyjasnianie calej sytuacji z administracja i teraz znalazlam chwilke zeby cos napisac

Glupio sie teraz czuje na forum i nie wiem jak mnie teraz bedziecie traktowaly stąd mam pytanie czy chcecie mnie i mogę tu zostac czy mam sie wyniesc:confused:

Zebym wam sie glupio nie kojarzyla poprosilam przemila pania administrator "bestyja" o zmiane nicka i teraz jestem Ravena ale oczywiscie czekam na wasza decyzje czy mnie tu zaakceptujecie po tym wszystkim ?

ps: dziekuje wsyzstkim dziewczynom , ktore mnie wsparly na priva :-)

agaaaa sto lat i wiecej !!!!!

ravena to zalezy od Ciebie czy bedziesz chciala zostac ... Jak sie bedziesz czula w forumowym towarzystwie

PS. Trzymajcie za mnie kciuki jutro ! Praszuuuu :)))

ravena to zalezy od Ciebie czy bedziesz chciala zostac ... Jak sie bedziesz czula w forumowym towarzystwie

PS. Trzymajcie za mnie kciuki jutro ! Praszuuuu :)))

Również tak uważam :tak::tak::tak: Sylciu007, a cóz się ma jutro wydarzyć? Kciuki masz załatwione :-D!!!

Dziś wtorek, tralalala, znów program o porodach, tralalala :-p:-D:-D:-D! Oby mi się tylko kotelty przestały do tego czasu smażyć :-D:-D:-D

sylcia a co to sie jutro dzieje?? ja chetnie zacisne kciuki za ciebie:-):-)

ms marple myslisz ze mycie okien przyspieszy sprawe?? jak tak to jutro umyje znowu :-D:-D i twoje tez chetnie :-)

reklama
ravena podzielam zdanie dziewczyn - sama zdecyduj czy chcesz tu wpadac :-) ja moge tylko powiedziec ze dziewczyny sa tu naprawde bardzo mile i zyczliwe i zawsze jest z kim pogadac i sie poradzic i wyzalic jesli trzeba....:tak::tak:

Do góry