reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
juz jestem,musiałam córcie odebrac,zrobic zakupy i syncia odebrac :) hmmmm co do zamieszania to musze ci powiedziec megann ze troche nakręciłams w postach i stąd te podejrzenia :) i nie mozna tu nikogo winic :D

no ładnie,jak juz wróciłam to cisza :(

Ostatnia edycja:
lubiczanka bidulinko ty... ja na szczęscie już dawno nie miałam większego problemu z zębolami ale ogólnie mam bardzo słabe więc pewnie już wkrótce:sorry2: ach,starość nie radość:nerd:
a my cały dzionek siedzimy w ogrodzie.normalnie bajka:tak:

lubiczanka bidulinko ty... ja na szczęscie już dawno nie miałam większego problemu z zębolami ale ogólnie mam bardzo słabe więc pewnie już wkrótce:sorry2: ach,starość nie radość:nerd:
a my cały dzionek siedzimy w ogrodzie.normalnie bajka:tak:

Dzięki wielkie.Ja tez poszłam zaraz po porodzie z jednym zębem-jak mi się zdawało i teraz mam-od grudnia zrobione chyba 5zębów,i jeden wyrwany,a 2 ósemki czekają na wyrwanie....
A ja za Twoim przykładem też się na dwór zbieram:)

Noooo, my niedawno wróciłyśmy ze spacerku. Polazłyśmy bez wózka i część drogi Młoda wisiała mi na rękach, ale tą większa przeszła ładnie sama! A teraz zaległa na kanapie i bajkę ogląda... Ależ jest teraz cudnie, ciepło, miło i wiosennie, aż chce się żyć!

Lubiczanka nie pamietam wlasciwie bo jak mi szwy zdjeli to rwali z drugiej strony i nie pamietam co pozniej bardziej bolalo hehehheheheh

Drozdusia no prosze:)Ja tez lubie takie siedzenie w ogrodku:)My dzis spacerek zaliczyli ,ale juz w domku:)odpoczywamy:)

No MartaF tak myslalam,zes sie gdzies w drodze do szkoly zagubila hehehhe

aga nie opłaca mi sie do domu wracac także zawsze na zakupy jade :)

kurcze ja juz musze pilnowac mojego srela,przeżyłam szok bo znazł z leżaczka:szok: i mnie wystraszył:dry:

aha krycha a tobie to chyba nie można dzwigac???

reklama
wiosna panie sierżancie wiosna!
a mój fraglesik ma dziś nutę do spania.cały dzień śpi z przerwami na jedzonko i kupkę:-D ciekawe co będzie robił w nocy:confused:

Do góry