reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hej Laseczki! Od rana się zbieram o ciągle coś... W dodatku dziś mam nerwa jakiegoś i totalny brak weny, więc myślę, że u mnie raczej na podczytywaniu się skończy...

Camomile, witaj! Chwal się jak podróż... Igorek dalej walczy z kupkami? A lepiej Mu już?

Kasia limerick, tak się skałda, że ja jutro też pędze w tamte rejony, więc jak Ci będzie pasować to możemy się umówić w tym samym miejscu o tej samej porze ;-)

Lubiczanka, ano przyaltują moi rodzice z dziadkiem do siostry, do Dublina, no i dziadek zarządził, że druga wnusie też trzeba odwiedzić :sorry2:, no a potem jeszcze wyszło, że w ciąży jestem to już w ogóle... Także przyjadą do nas, ale jeszcze nie wiem dokładnie w które dni dlatego napisałam, że od wtorku do piątku mnie nie ma. Wszystko zależy od mojej siostry, bo moja mama wybierała się przede wszystkim po to żeby paradę zobaczyć, ale coś moja sis zaczyna fisiować i marudzić, że w tv mogą sobie pooglądać :szok: no to powiedziałam mamie żeby przyjechali do nas - zobaczą jedną na żywo i dublińską w tv :-p, ale zobaczymy jak się dogadają!

Młoda zasnęła, lecę więc podłogi umyć :dry:, ale mi się nie chce, ech... Milego dnia :sorry2:

Dziewczyny - ważne info megann i ona...m to nie jest jedna osoba, więcej wieczorem napisze Bestyja, a ja mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży

witam sie ja!
nie bede sie wtracac w Wasz watek bo nie jest to na moim celu.
to jakie kazda z Was ma zdanie na moj temat niech tak pozostanie.
dziekuje tylko Adminowi za szybka reakcje i rozwiazanie tej glupiej sprawy.
i dziekuje za przeprosiny ze strony Anineczki.
dodam tylko ze nie tylko mi sie one naleza bo przez nasze(moje i wasze)postepowanie zostala skrzywdzona niejaka MEGANN ktora wg tego co pisala przeszla ostatnio troche i chyba potrzebuje sparcia dziewczyn!pozdrawiam i wiecej sie nie odzywam hihi

Witajcie, udało mi się wpaść przed wieczorem by wyjaśnić wczorajsze zamieszanie. Przyznaję ,że byłam zmęczona a podobieństwo nicków mnie zmyliło.

Dzisiaj rano, jeszcze raz dokładnie przepatrzyłam posty oraz IP Megan234, Megann a także ona...m

Wnioski są następujące:

Megan234 zarejestrowała się ponownie na BB pod nikiem ona...m natomiast jej obecne posty nie naruszają regulaminu. Wie, że poprzednio bardzo narozrabiała , nie zamierza powielać swoich błędów , dlatego też nie pisze z Wami na wątku. Wspólnie z Aniaslu podjęłyśmy decyzję o jej odblokowaniu i daniu jej szansy na odbudowanie zaufania jakie na starcie dostają użytkownicy.

Megann ma zupełnie inne IP , podobnego nicka , maila i stąd całe zamieszanie.
Może niefortunnie też zaczęła znajomość z wami ale wierzę ,że jest w stanie wszystko logicznie uzasadnić.

Mam nadzieję,że to było ostatnie zamieszanie ( za które i ja przepraszam ) i więcej nikt nie zakłóci waszego spokoju.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry