reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

lubiczanko Ty to ta znana dama z futrem jestes???;-);-) swego czasu plakalam jak czytalam wasze posty:-D:-D:-D jak tam futerko nadal na sprzedaz:confused::confused::-):-):-):-)
:-D:-D:-Dwidze temat futra powraca:-Ddziewczyny te futro jest tak popularne ze warto je kupic:sorry2:

drozdusia mam nadzieje ze będzie tak jak mowisz:tak: bo jak nie to mi sie dostanie:-:)-)

alex nie ma problemu - zabiore cie po drodze a na date musimy justysi zapytac kiedy jej pasuje:tak:

reklama
:-D:-D:-Dwidze temat futra powraca:-Ddziewczyny te futro jest tak popularne ze warto je kupic:sorry2:

drozdusia mam nadzieje ze będzie tak jak mowisz:tak: bo jak nie to mi sie dostanie:-:)-)

alex nie ma problemu - zabiore cie po drodze a na date musimy justysi zapytac kiedy jej pasuje:tak:

Warto,warto;)
Tylko o mnie nie zapomnij:)

no laseczki myślę że to futro jest już znane w całej IE:-D to zapewne podniesie jego wartość;-) już widzę jak kobietki się licytują:-p

Witam mamunie.Widze ze nasze papuzki nierozlaczki lubiczanka i marta zagoiscily na watku welcome mamuski!

lubiczanko ty zawsze :*

Niestety drogie koleżanki będziecie musiały odwołac spotkanie 21 marca. :tak:
Pani megann i ona...m zostały zbanowane :-p
Kurcze a ta ona..m to mi siekojarzy skads nie wiem skad?Byla na tym watku?

krycha ja was często czytam i czasem o coś zapytam,wcześniej więcej tu pisałam i znam osobiście Alex:tak:i niedługo poznam justysie:-)

ms marple ja w weekendy tez nie moge,co najwyżej na zakupy:-D także w tygodniu jak najbardziej:tak:
Hmmm niech zgadne pewnie bedziesz kupowala wozio od justysi hihi tak tylko zgaduje.
witam nowe mamcie :)))) czujcie sie jak u siebie:))))

a nie mowilam ze zgnile jajo krazy po forum:pPP wiedzialam ze to ona:) kurcze ja nie mam czasu dla siebie,a ona znajduje czas zeby bawic sie w czyjes zycie:)) ojoj i to ktore z kolei;))) buehehehe,ma dziewucha tupet :))
ech.....
cześć laski, tak zaglądałam do Was i śledzilam, jak to się rozwiąże:D no jaaasne, nic nowego:D
dodam tylko, że ta osoba jest chyba jedyną osoba na swiecie, która tłumaczy imię Magda na angielskie Megan:D Megan to Małgorzata, a nie Magda-to tak dla Twojej informacji Madziu;)
poza tym laski widzę, że się strasznie forum rozkręciło, ojojooooj, ciężko nadążyc:D ale fajnie:)
Sie wie hihhi ja jakio Malgorzata to mam tyle odpowiednikow uhuhu Megan,Margaret,Peggy (o tym nawet nie wiedzizlam hihih)
no laseczki myślę że to futro jest już znane w całej IE:-D to zapewne podniesie jego wartość;-) już widzę jak kobietki się licytują:-p

bo lubiczanka specjalnie tu zagoscila co by po cichaczu futerko sprzedac hihiihihi

Witam ze słonecznej Polski. U nas koszmar bo Igor robi kupę co 10 min ale dobrze że już nie wymiotuje.

Aga sto lat i wszystkiego naj naj naj. Buzka

Camomile u nas też słonecznie.Lola już nawet była ze swoją lalą w ogródku na spacerze.naśmiałam się bo zapakowała przed wyjściem pod wózek pampersa i śliniak :) przygotowała się na wszystko. oczywiście kombinowała już jak otworzyć bramkę-tak ją kusi wielki świat... buziaczki dla Igorka

Witam
Ja już po dentyście-dzis nie było masakry(tydzień temu cięcie i szycie dziąsła i ściąganie kamienia-nie życzę nikomu)
Gastone-i cała prawda wyszła teraz na jaw...ale co tam wszędzie można się zareklamować:)))
Marta-dzięki za pamięć-ja od spotkań nie stronię,a wręcz przeciwnie:)))
drozdusia-to ja czekam na pierwsze propozycje.W najgorszym razie jakieś zawody wrestlingowe urzadzimy w których nagrodą BEDZIE FUTERKO:D
camomile-zdróweńka dla Malucha:)

reklama
gastone a ty masz jakiś szósty zmysł:confused::dry:bo zgadłaś:-)

a my byliśmy u GP i jest lepiej,nawet na spacerek mozemy wyjsc:tak:

Do góry