reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam mamunie.
Krycha dobrze ze mala zdrowa,klopot z glowy.My idziemy w srode do lekarza bo przyplataly sie Maxowi jakies problemy skorne.Kurcze niemampojecia od czeg.Najpierw mysalam ze za duzo jajek,wyeliminowalam,poprawy brak,potem ze t tabletki do kapieli,poprawy brak.Proszku nie zmienialam,jedzeni nie zmienialam,nie mam pojecia co sie dzieje.Maly dostal takich jakby liszajkow po ktorych drapie sie do krwi.Cloroctimazolin nie pomaga wiec wyruszamy w koncu do lekarza.No i ja sie pokaze gp odrazu .
Pogoda sliczna,uciekam na snidnko bopospalismy dzisiaj w trojke troche a potem na sloneczko.Milej niedzieli.

reklama
witam sie... u nas tez slonecznie cudnie poprostu :):):) my juz po kosciele i po spacerku a tak tak po kosciele bo tu sie chodzi hihihiihih
i teraz obiad i uderzamy po rodzince coby se Julcie poogladali.....
a w ogole to ida Juli te zebiska i mysle ze to od tego ale moze wy mi cos podpowiecie:
mianowicie moje dziecko wczoraj zrobilo 7 kupek takich rozwolnieniowych a dzisiaj od rana juz 4 normalnie martwie sie o nia i jak dalej tak bedzie to jutro do lekarza bedziemy szli..... tylko wiadomo moja Jula oczywiscie przy tym wszystkim pogodna i grzeczna jak zawsze tylko ten dzien po przylocie cos fisiowala ale to pewnie ze zmeczenia.... i co ja mam zrobic.... martwie sie zeby nie bylo tak jak kiedys ze bedzie to trwalo tak dlugo....
no nic milego dzionka pozniej jeszcze zajrze

Justysia ja nie wiem jak jest w Polsce ale tutaj możesz dla bezpieczeństwa kupic dioralyte taki w proszku który zabezpiecza przed utratą elektrolitów podczas biegunek czy wymiotów. I może spróbuj jej dać jagódki to może kupcia się chociaż zagęsci.

dawalam jej sloiczek jagodowy i nic i marchewke i tez nic tylko kupy kolorowe ale wiekszosc zielonych........ jak do jutra tak bedzie kupkac to do lekarza na bank pojdziemy :/ bo co zje to zaraz kupka.... dzieki Kasia

Dzien doberek:)
Ja tylko na chwilke sprawdzic ,jak dziewczynki sie bawily,ale widze,ze zabawa przednia byla:)Oj nastepnym razem powieksze te grono napewno heheheh

a my dzis pospacerowalismy tyle kilometrow,ze nogi bola....ale dobrze....ruch to zdrowie hehehehe....koniecznie trzeba korzystac z tej slonecznej pogody:):):
Megann witaj....cos mnie sie zdaje ,ze juz mielismy te przyjemnosc Cie poznac....choc moze sie myle?jesli tak,to przepraszam:):):)

No nic...lece dalej ,bo goscie do nas ida:)
Milego wieczoru i do juterka:):):)

heja laski ?

natala jak tam sie czujesz ?

aga wycieczka dala mi troche w kosc przyszlam nieco zmeczona i glodna hehehe :) Ale za to Nadina sie wyspala za wszechczasy :) musimy powtorzyc wycieczke znow :)

megann wypadalo by sie przedstawic czy cokolwiek ...

Jak dla mnie to podpucha i tyle

kryska a moze Oliwka ma jakies robaczki ze goraczka wysoka bardzo i to nie chwilowa problemy z spaniem i te kupki wstretne z zylkami czy nitkami ... ?

A disco bylazajefajne wytanczylam sie wybawilam kurcze gardlo mnie torszke bolii bo gdzie bys sie nie odezwala to muzyka taka glosna i trzeba bylo krzyczec No i faceci podrywali hehehe :p

megann wypadalo by sie przedstawic czy cokolwiek ...
Witam serdecznie , mam na imie Madzia mam 2-ke dzieci , maz mnie zostawil 3 miesiace temu i mieszkam sama na Corbally z moimi dziecmi nie pracuje obecnie ale juz niedlugo ma przyjechac mama do pomocy to sie rozejrze wtedy za jakas praca co jeszcze o sobie ? mam 29lat pochdze z Opola , szukam faceta hi hi :D i to chyba tyle :D

Megann witaj....cos mnie sie zdaje ,ze juz mielismy te przyjemnosc Cie poznac....choc moze sie myle?jesli tak,to przepraszam:):):)
Tak chyba Cię kojarze po zdjeciu gdzies na miescie na pewno musialysmy sie nie raz minac

Ostatnia edycja:
Megann zapytam wprost bo pewnie i nie tylko mnie to interesuje czy Ty to ta dawna Megan i tyle :D
A ja dzisiaj z dzieciakami byłam prawie cały dzionek na dworze pierw zaliczyłam wioskowy spacerek a potem prace ogródkowe heheheh
Efekt taki że młody 2 raz teraz śpi :) i nie podejrzewam żeby już spał mi do rana :/
A od jutra dietka zobaczymy czy dam radę

reklama
Do góry