camomile ja na wsiWitam.To co wy dziewczyny? gdzie Wy mieszkacie?? U mnie słoneczko, wiosennie i nawet ciepło
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
camomile ja na wsiWitam.To co wy dziewczyny? gdzie Wy mieszkacie?? U mnie słoneczko, wiosennie i nawet ciepło
Witam się popołudniowo :-)
Posprzątałam całe mieszkanie i dalej mnie energia roznosi.
Jutro idę na glukozę więc proszę trzymajcie kciuki żebym nie zjadła dziś nic słodkiego i żeby wynik był dobry :-)
Dziękuję za zaproszenie:-). porodu na razie nie chcę przyspieszać ale może masz rację z tymi oknami bo nasze też są brudne. mogła bym je przetrzeć. Pranie się robi to mam chwilkę czasu. tylko że mój M. mi wszystko z rąk zabiera i musiała bym po cichutku zamknąć się w pokoju żeby je w spokoju umyćedziook jak cię roznosi to wpadnij do mnie roboty u mnie co niemiara a przy takim rozwalaczu jak mój Adal to niekończąca się opowieść
aha ciężarówki! jeśli któraś chce przyspieszyć poród to udostępnię swoje okna do mycia;-)
trzymaj się na tym teście bo strasznie chce się pić i jeść
ło raju chyba bym padłaStałam sobie spokojnie i czekałam na wolny kibelek a ona wbiegła i zwymiotowała do zlewu. Normalnie chyba tylko cudem się do niej nie dołączyłam