reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam mamunie.A u nas snieeeg!!!Juz myslalam ze to koniec a tu zonk.
No ale widze e juz topnieje,zrobie obiad i sladu juz po niem nie bedzie hih
Dziewczynki mam fajna spaerowke do sprzedania,juz kiedys ja sprzedawalam ale potem zezygnowalam bo chcialam dla drugiego dziecka.No ale sie plany zmienily.Co prawda wisi na ogloszeniach ale nie kazdy tam zaglada.
Jakbyscie wiedzialy kto szuka fajnej spacerowki,rozkladanej jak parasolki to dajcie znac.Wozek w bardzo dobrym stanie,wrecz idealnym.Wyglada idetyczniejak bebe confort lola.Cena 60 euro.Zdjecia przesle na maila.

reklama
Hej, hej! Jak Wam weekedzik mija? Nam milusio i rodzinnie ;-)...

Ja jestem za fikolandem tylko, jeśli mogłabym zasugerować, weźcie, proszę, pod uwagę podczas wyboru, nas, niezmotoryzowane, co :sorry:? Bo wiecie, samopoczucie nie zawsze dopisuje i dobrze mieć wybór czy iść na nogach czy podratować się autobusem ;-), a tam gdzie byłyśmy ostatnio niestety nic nie jeździ :zawstydzona/y:...

Czy któraś z Was brała w ciąży wapno?Od 3 dni mam delikatne swędzące krosteczki na brzuchu i mam ochote go drapać:-) jak diabli kurcze nie wiem czy to moja dieta ,proszek czy...

Sorki, że dopiero teraz się odnoszę :szok::-)... Ja piłam wapno, bo miałam małe krosteczki na brzuchu jak mi już trochę podrósł :eek:... Jedną tabletkę dziennie i nic nam nie było ;-)

No to lecę dalej do rodzinki, dobrej nocki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się:-) To znów ja. W końcu mam chwilkę. Wczoraj cały dzień leżałam i się kurowałam. Jakieś chorubsko mnie dopadło:-( Nos zawalony, gardło zawalone i chrypa jak u jakiegoś przepitego menela:wściekła/y:.
edziook zwolnij troszkę:-D:-D:-D bo w drodze urodzisz i nie zauważysz:-D:-D
Ojjj nawet nie wiesz jak bardzo bym tak chciała:tak::tak::tak: szybko i bez boleśnie:-D. Rach ciach i dziecko na świecie ;-). Ale mi się marzy co?:-D:-D:-D

Ojjj nawet nie wiesz jak bardzo bym tak chciała:tak::tak::tak: szybko i bez boleśnie:-D. Rach ciach i dziecko na świecie ;-). Ale mi się marzy co?:-D:-D:-D

wierzę a jakże:tak::tak: mi też się tak marzy:-D:-D:-D

babki z brzuszkami mam do was pytanko :eek:
przez cały czas i w dzień i w nocy czuje taki niesmak w ustach non stop:angry: i nic nie smakuje jak powinno .. na dodatek żeby to zabić ciągle coś wkładam do buzi:angry:
wiecie coś na ten temat????

cholipcia jak tak dalej pójdzie to przytyję z 50kg

hello :))

bozenka wiesz co ja tak mialam w ciazy :) ciagle mialam taki metaliczny posmak w buzii takii nie przyjemny ;/ ale chyba jakos w drugim trymestrze mi to przeszlo :))

Pogoda do niczego ale na spacer trzebba sie wybrac :))

Witam. Pogoda w sam raz do spania a tu tyyyyyle do zrobienia. I w nocy spałam zaledwie 4 godziny. Ehhhh.
Miłego dnia życzę:-)

dzieńdoberek
weekend się skończył wracać!!!wracać!!!:-D:-D:-D

sylcia metaliczny posmak miałam też ale na samym początku a teraz nie wiem jaki to posmak ale paskudny:confused2:

niu babki na kiedy się umawiamy do fikolandu?

reklama
Do góry