krycha witam w klubie u mnie to stan chroniczny
U mnie tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krycha witam w klubie u mnie to stan chroniczny
U mnie tez
No widzicie, a ja zawsze byłam poukładana, zorganizowana, a teraz łapie się na tym, że najczęściej mówię sobie, że zrobię to jutro i tak odkladam i odkładam .. Podłogi do dziś nie umyte i wątpię żeby wieczorem mi się chciało... Może będzie z nimi jak z sałatką - zrobię za trzy dni
krycha ja padam razem z moim dzieciem tzn około 20tej, a sprzątanie... może w następnym trymestrze w związku z tym nie wpuszczam nikogo za próg i to już od grudnia
nie muszę mówić jaka jestem wkurzona na cały ten stan
hej babeczki strasznie tu cichutko dzis - wiem wiem sama tez malo dzis nastukalam ale nawet nie wiem co pisac jak i tak nie ma kto czytac.....
krycha nio szczerze to zapomnialam o tym spotkaniu - zupelnie mi z glowy wylecialo... no ja sie zastanawiam czy isc... szczerze muwiac to troszke mam lenia i niezabardzo chce mi sie tam isc... a samej to juz wogule mi sie tam nie chce siedziec... niewiem sama co robic.... a fakt - karta by sie przydala
Hejka. Oj dziewczyny nie zazdroszczę Wam tego złego samopoczucia. Ale z drugiej strony zazdroszcze bo to cudownie nosić w sobie małego człowieczka.