reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

kaja rozminiemy się bo ja we czwartek lecę do PL ale po powrocie to odwiedzę waszą wieś to pokawkujemy:tak: mam nadzieję, że już będę się lepiej czuła:baffled:

natinke wiem, że to hormony ale kurka!! ta wiedza mi wcale nie pomaga:-D:-D:-D
wam też życzę cierpliwości z tymi sąsiadami moi na szczęście jakis czas temu sie uspokoili, teraz są idealnymi sąsiadami:-D:-D

Agnieszka13111980 niestety nie wiem o zajęciach moze poszukaj info w arenie są różne zajęcia widziałam na pewno aqua aerobik:tak:ja tam chodziłam pływać ale jak już miałam wielki brzuch to mnie pilnowali albo prosili, żebym na płytkim pływała:-D:-D

reklama
Wpadłam jeszcze do was na chwilke:-D Bożenko już niedługo połówkowe i dobre samopoczucie wróci:tak: No i Tobie też wysokich lotów i świetnistej zabawy ;-)tylko się nie upij:-DSylwik za Ciebie dalej trzymam kciukasy:tak:Powodzenia laski a na imprezki czekajcie na mnie heheh to tylko 10 dni:-D

agnieszka ja osobiscie nie slyszalam o takich lekcjach ale moze w szpitalu zapytaj jak bedziesz na wizycie , tam maja mnustwo ulotek nt zajec dla ciezarnych to moze i zajecia na basenie sie znajda....... :confused:

sylcia widze ze masz jeszcze necika - to kozystaj puki mozesz :tak:

edziook a gdzie chodzisz na ten angielski??

Sylcia007, pamiętaj, że pomogę na tyle ile będę mogła, no i zawsze możesz do mnie wpaść jak będziesz miała ochotę!

Wiecie co, ostatnio koło mojego rodzinnego miasta zdarzyła się tragedia... Do tej pory nie mogę otrząsnąć się z szoku... I martwię się o przyszłość swoich dzieci :dry:, zobaczcie same jak macie ochotę, a myślę, że warto - Interwencja - INTERIA.PL - Wulgarny film i samobójstwo

Zmykam już do wyrka, bom zmęczona jak nie wiem... Dobranoc Kobiałki :sorry2:

Sylcia007, pamiętaj, że pomogę na tyle ile będę mogła, no i zawsze możesz do mnie wpaść jak będziesz miała ochotę!

Wiecie co, ostatnio koło mojego rodzinnego miasta zdarzyła się tragedia... Do tej pory nie mogę otrząsnąć się z szoku... I martwię się o przyszłość swoich dzieci :dry:, zobaczcie same jak macie ochotę, a myślę, że warto - Interwencja - INTERIA.PL - Wulgarny film i samobójstwo

Zmykam już do wyrka, bom zmęczona jak nie wiem... Dobranoc Kobiałki :sorry2:

Dziekuje kochana za chec pomocy :)) A co do filmiku Masakra ;/ Gowiarze i tyle ;/ Ja jestem za tym phii jej cale intymne chwile ;/ Chciala byc wielce dorosla miala swoje intymne chwile a tu tak go obsmarowala Krok zaszyc i tyle ;/ :wściekła/y:

sylcia jakbys miala gorszy dzien i chciala pogadac albo cos to dawj znac smialo.... chetnie pomoge :-):-) i glowa do gory niedlugo wam sie wszystko pouklada Wierze w to

dzieńdoberek

dzisiaj pierwsza:cool2: mąż szybciej do pracy pojechał więc i my już biegamy od rana:baffled:

nocka cieplejsza niż wczoraj, ale nie wiem czy nie będzie padał deszcz:sorry2:

Dzień dobry
Ale dziś szarawo Mam wolny dzień planowałam umyć okna ale chyba porzegnam się z tym zamiarem bo w deszcz nie warto hehehe
A jak tam mamusie dziś się czują?Mam nadzieję że troszkę lepiej:-p

reklama
Do góry