i ja wpadam na chwilke i witam sie :-) wybralam sie dzis do CSC i pozalowalam odrazu Zaparkowac nie bylo gdzie a jak weszlam do srodka to sie musialam niezle nagimnastykowac z moim brzuchem zeby jakos przemknac miedzy tym tlumem..... chyba pol irlandii sie zjechalo na te wyprzedarze Masakra
reklama
K
krycha
Gość
a co do spacerkow to ja sie z domu nie ruszam z tym moim mega katarem!!!!
Masz rację! Spacerkiem to do wyrka tylko i leżeć i się wygrzewać ! A, że tak spytam, jak tam Twój kręgosłup? Nie dokucza Ci jeszcze?
D
drozdusia
Gość
my właśnie wróciliśmy ze spacerku.może nie jest to pogoda moich marzeń ale nie ma tragedii.no i zasmarkańce dotlenione.
Aga niedługo te wiatry powinny ustąpić.styczeń i luty są tutaj z reguły ładne i dość ciepłe
idę bo mój mały ziomuś znowu coś się pręży więc czas na masażyk coby mu trochę ulżyło
Aga niedługo te wiatry powinny ustąpić.styczeń i luty są tutaj z reguły ładne i dość ciepłe
idę bo mój mały ziomuś znowu coś się pręży więc czas na masażyk coby mu trochę ulżyło
justysia21
Elfikowa mama :D
Krycha narazie i mam nadzieje ze do konca mi kregoslup nie dokucza :-)
K
krycha
Gość
Krycha narazie i mam nadzieje ze do konca mi kregoslup nie dokucza :-)
Dobrze żeby tak było!!! Pytam, bo pamiętam, że z Julcią Cię bolał... Ale i tak to nie był początek ciąży, nie? Życzę braku takich dolegliwości ;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
D
drozdusia
Gość
no mój fraglesik poprężył się i zasnął.jak dobrze.chwilka wytchnienia
justysia21
Elfikowa mama :D
no nie byl to poczatek ciazy jak zaczelam rosnac to sie zaczelo
Drozdi biedny Nikus cierpi i pomoc nie mozna za bardzo
a my do kina idziemy.... dostalismy bilety w prezencie i tak sobie na randke smigamy hihihi tylko sie ludziska nawkurzaja jak im tam smarac bede hihihi
Drozdi biedny Nikus cierpi i pomoc nie mozna za bardzo
a my do kina idziemy.... dostalismy bilety w prezencie i tak sobie na randke smigamy hihihi tylko sie ludziska nawkurzaja jak im tam smarac bede hihihi
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
i mnie ta pogoda zmusiła do rezygnacji z latania po sklepach i szybko skorzystałam z zaproszenia drozdusi lepiej pokawkować w miłym towarzystwie
mały płakał na szczepieniu i zasnął od razu w samochodzie i tylko przebrałam go szybko i dalej śpi na szczęście to już ostatni raz
na dodatek zapomniałam książki do szczepień i muszę tam jeszcze raz podjechać
Ojj szkoda maluszka ale teraz juz bedzie mial na dlugi czas spokoj z szczypieniami na szczescie
nio tez mam taka nadzieje....
mam rowniez nadzieje ze uda mi sie wreszcie Was poznac kobitki tak na ''zywo''
Zaraz tylko przyjade to zapraszam na kawke ) Wszystkie panie Bo sie stesknilam bardzo )
Hejka laseczki ;-)Ja mam mężusia jeszcze w domciu więc spędzam z nim duuuuużo czasu ale już się nie moge doczekać kiedy się z wami spotkam a właśnie otworzyły nam się oczęta mały też się wybudza trza jakąś kawuche zrobić i śniadanko
Noo to fajnie ze masz mezulka tak dlugo ze soba ) Kurcze tez bym juz z wami pokawkowala sobie )
Witam cieplutko :-) chyba staję się prawdziwą "ciężarówką" sen sprawia mi co raz większą radość heheheh mała rzecz a cieszy :-) Wczoraj wieczorem po moim spacerku podniosła mi się temp. wię dziś na pewno w domku zostaje ale ta pogoda zdradliwa :-(Mam nadzieję że wszyscy wracają już do zdrowia.Jutro dzień imprez jakie plany kobietki? My w domku zostajemy wpadnie kilku(hmm kilkunastu :-))znajomych a ja pewnie padnę zaraz po północy :-)Wczoraj z Polski wrócił mój brat z rodziną wyobraźcie sobie że mieli opóźniony lot o ok 5 h masakra ..
W przyszłym tyg również chciałabym się z wami spotkać i poznać osobiście jeśli tylko będzie to możliwe :-)
Ojj to lot maskara i te czekanie ;/ Noo a Sylwka spedzisz w duzym towarzystwie wiec moze tak szybko sie niue znmeczysz ) Ja jakos do 3-4 wytrzymalam ) A co do spotkania ja zawsze zapraszam )
witam sie!!!!
ze mna co raz gorzej.... masakra mam zawalony nos i kaszel i boli mnie gardlo
co ja moge na to przeziebienie wziasc???? pomocy bo wykituje!!!! w nocy spac nie moge bo powietrza mi brakuje nos zatkany a jak przez usta oddycham to gardlo boli aaaaaa
Kochana zdrowka !!! Ja uzywalam masci wygrzewajacych termofora pilam duzo goracej herbatki z sokiem malinowym i wielkim plastrem cytryny
dzień doberek.u mnie od rana masakra jakaś.mały się pręży i próbuje zrobić kupkę,co jakiś czas płacze z tego wszystkiego...normalnie kota można dostać.już nie wiem jak mu pomóc.przepajam go wodą i herbatkami,wczoraj nawet dałam mu czopka glicerynowego i dupa! dlaczego on się załatwić nie może??? nie jem nic co mogłoby spowodować zatwardzenie i efekty są takie a nie inne.mam nadzieję że to tylko niedojrzałość układu pokarmowego i wkrótce minie
jak patrzę za okno to jakoś odechciewa mi się wyjścia i być może sobie odpuszczę
Justysia ja jak byłam w ciąży przeziębiona to brałam leki dla dzieci i homeopatyczne
na pewno możesz brać syrop drosetux a na katar otrivin dla dzieci lub tutejszy nosasal. z syropków na pewno też stodal. możesz też spróbować inhalacji oilbas lub zaparz sobie majeranku.jest ohydny ale bardzo dobry na gardło-napić się i pod kołderkę
Szkoda maluszka Twojego kurcze tak musii sie meczyc i cierpiec ;(
no mój fraglesik poprężył się i zasnął.jak dobrze.chwilka wytchnienia
Noo ale teraz widze ze sie polozyl i jest ok )
Juz z gory baby zycze wspanialego Sylwka i super 2010 roku !!!!!!
reklama
justysia na przeziebienie najlepiej herbata z lipy no i herbatki z sokiem malinowym i cytryna tradycyjnie, na zatkany nos to mozesz spokojnie robic inhalacje np z rozpuscic troche masci rozgrzewajacej wick w goracej wodzie nio a jestli boli gardlo to mozesz ssac strepsils z miodem i cytryna ale tylko ten :-) mnie pomoglo juz prawie zdrowa jeestem wiec mam nadzieje ze i ty szybko wrucisz do zdrowia:-)
sylcia dzieki , chetnie Was kobitki poznam
sylcia dzieki , chetnie Was kobitki poznam
Ostatnia edycja: