reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

i ja wpadam na chwilke i witam sie :-) wybralam sie dzis do CSC i pozalowalam odrazu Zaparkowac nie bylo gdzie a jak weszlam do srodka to sie musialam niezle nagimnastykowac z moim brzuchem zeby jakos przemknac miedzy tym tlumem.....:sorry2: chyba pol irlandii sie zjechalo na te wyprzedarze Masakra :szok:

reklama
my właśnie wróciliśmy ze spacerku.może nie jest to pogoda moich marzeń ale nie ma tragedii.no i zasmarkańce dotlenione.
Aga niedługo te wiatry powinny ustąpić.styczeń i luty są tutaj z reguły ładne i dość ciepłe:tak:
idę bo mój mały ziomuś znowu coś się pręży więc czas na masażyk coby mu trochę ulżyło:sorry2:

no nie byl to poczatek ciazy jak zaczelam rosnac to sie zaczelo :(
Drozdi biedny Nikus cierpi i pomoc nie mozna za bardzo

a my do kina idziemy.... dostalismy bilety w prezencie i tak sobie na randke smigamy hihihi tylko sie ludziska nawkurzaja jak im tam smarac bede hihihi

i mnie ta pogoda zmusiła do rezygnacji z latania po sklepach i szybko skorzystałam z zaproszenia drozdusi :tak::tak::tak: lepiej pokawkować w miłym towarzystwie:tak:

mały płakał na szczepieniu i zasnął od razu w samochodzie i tylko przebrałam go szybko i dalej śpi:baffled: na szczęście to już ostatni raz:nerd:
na dodatek zapomniałam książki do szczepień i muszę tam jeszcze raz podjechać:nerd:

Ojj szkoda maluszka ale teraz juz bedzie mial na dlugi czas spokoj z szczypieniami na szczescie :)

nio tez mam taka nadzieje....

mam rowniez nadzieje ze uda mi sie wreszcie Was poznac kobitki tak na ''zywo''

Zaraz tylko przyjade to zapraszam na kawke :)) Wszystkie panie Bo sie stesknilam bardzo :))

Hejka laseczki ;-)Ja mam mężusia jeszcze w domciu więc spędzam z nim duuuuużo czasu ale już się nie moge doczekać kiedy się z wami spotkam:-D a właśnie otworzyły nam się oczęta mały też się wybudza trza jakąś kawuche zrobić i śniadanko:tak:

Noo to fajnie ze masz mezulka tak dlugo ze soba :)) Kurcze tez bym juz z wami pokawkowala sobie :))

Witam cieplutko :-) chyba staję się prawdziwą "ciężarówką" sen sprawia mi co raz większą radość heheheh mała rzecz a cieszy :-) Wczoraj wieczorem po moim spacerku podniosła mi się temp. wię dziś na pewno w domku zostaje ale ta pogoda zdradliwa :-(Mam nadzieję że wszyscy wracają już do zdrowia.Jutro dzień imprez jakie plany kobietki? My w domku zostajemy wpadnie kilku(hmm kilkunastu :-))znajomych a ja pewnie padnę zaraz po północy :-)Wczoraj z Polski wrócił mój brat z rodziną wyobraźcie sobie że mieli opóźniony lot o ok 5 h masakra ..
W przyszłym tyg również chciałabym się z wami spotkać i poznać osobiście jeśli tylko będzie to możliwe :-)

Ojj to lot maskara i te czekanie ;/ Noo a Sylwka spedzisz w duzym towarzystwie wiec moze tak szybko sie niue znmeczysz :)) Ja jakos do 3-4 wytrzymalam :)) A co do spotkania ja zawsze zapraszam :))

witam sie!!!!
ze mna co raz gorzej.... masakra mam zawalony nos i kaszel i boli mnie gardlo
co ja moge na to przeziebienie wziasc???? pomocy bo wykituje!!!! w nocy spac nie moge bo powietrza mi brakuje nos zatkany a jak przez usta oddycham to gardlo boli aaaaaa

Kochana zdrowka !!! Ja uzywalam masci wygrzewajacych termofora pilam duzo goracej herbatki z sokiem malinowym i wielkim plastrem cytryny

dzień doberek.u mnie od rana masakra jakaś.mały się pręży i próbuje zrobić kupkę,co jakiś czas płacze z tego wszystkiego...normalnie kota można dostać.już nie wiem jak mu pomóc.przepajam go wodą i herbatkami,wczoraj nawet dałam mu czopka glicerynowego i dupa! dlaczego on się załatwić nie może??? nie jem nic co mogłoby spowodować zatwardzenie i efekty są takie a nie inne.mam nadzieję że to tylko niedojrzałość układu pokarmowego i wkrótce minie:sorry2:
jak patrzę za okno to jakoś odechciewa mi się wyjścia i być może sobie odpuszczę:nerd:
Justysia ja jak byłam w ciąży przeziębiona to brałam leki dla dzieci i homeopatyczne
na pewno możesz brać syrop drosetux a na katar otrivin dla dzieci lub tutejszy nosasal. z syropków na pewno też stodal. możesz też spróbować inhalacji oilbas lub zaparz sobie majeranku.jest ohydny ale bardzo dobry na gardło-napić się i pod kołderkę

Szkoda maluszka Twojego kurcze tak musii sie meczyc i cierpiec ;(

no mój fraglesik poprężył się i zasnął.jak dobrze.chwilka wytchnienia:blink:

Noo ale teraz widze ze sie polozyl i jest ok :))

Juz z gory baby zycze wspanialego Sylwka i super 2010 roku !!!!!!

reklama
justysia na przeziebienie najlepiej herbata z lipy no i herbatki z sokiem malinowym i cytryna tradycyjnie, na zatkany nos to mozesz spokojnie robic inhalacje np z rozpuscic troche masci rozgrzewajacej wick w goracej wodzie nio a jestli boli gardlo to mozesz ssac strepsils z miodem i cytryna ale tylko ten :-) mnie pomoglo juz prawie zdrowa jeestem wiec mam nadzieje ze i ty szybko wrucisz do zdrowia:-)

sylcia dzieki , chetnie Was kobitki poznam

Ostatnia edycja:
Do góry