reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam cieplutko :-) chyba staję się prawdziwą "ciężarówką" sen sprawia mi co raz większą radość heheheh mała rzecz a cieszy :-) Wczoraj wieczorem po moim spacerku podniosła mi się temp. wię dziś na pewno w domku zostaje ale ta pogoda zdradliwa :-(Mam nadzieję że wszyscy wracają już do zdrowia.Jutro dzień imprez jakie plany kobietki? My w domku zostajemy wpadnie kilku(hmm kilkunastu :-))znajomych a ja pewnie padnę zaraz po północy :-)Wczoraj z Polski wrócił mój brat z rodziną wyobraźcie sobie że mieli opóźniony lot o ok 5 h masakra ..
W przyszłym tyg również chciałabym się z wami spotkać i poznać osobiście jeśli tylko będzie to możliwe :-)

Korzystaj ze snu póki możesz, bo później z tym ciężko ;-)... My sylwetra mamy zaplanowanego rodzinnie, tylko w trójeczkę :-D! Będziemy się sobą cieszyć, odpoczywać żegnać stary rok i witać nowy - czyli będzie to taki zwykły - niezwykły wieczór :-):-p:-)

reklama
witam sie!!!!
ze mna co raz gorzej.... masakra mam zawalony nos i kaszel i boli mnie gardlo
co ja moge na to przeziebienie wziasc???? pomocy bo wykituje!!!! w nocy spac nie moge bo powietrza mi brakuje nos zatkany a jak przez usta oddycham to gardlo boli aaaaaa

witam sie!!!!
ze mna co raz gorzej.... masakra mam zawalony nos i kaszel i boli mnie gardlo
co ja moge na to przeziebienie wziasc???? pomocy bo wykituje!!!! w nocy spac nie moge bo powietrza mi brakuje nos zatkany a jak przez usta oddycham to gardlo boli aaaaaa

Mleko z czosnkiem i miodem, Olbas do inhalacji i Difflam Spray do gardła! Aha, i maść rogrzewająca na nogi i klatkę piersiową i dużo gorącej herbaty najlepiej z sokiem malinowo - lipowym albo malinowo - żurawinowym (choć lipa lepsza, bo na przeziębienia przede wszystkim)! Zdrówka :sorry2:

dzień doberek.u mnie od rana masakra jakaś.mały się pręży i próbuje zrobić kupkę,co jakiś czas płacze z tego wszystkiego...normalnie kota można dostać.już nie wiem jak mu pomóc.przepajam go wodą i herbatkami,wczoraj nawet dałam mu czopka glicerynowego i dupa! dlaczego on się załatwić nie może??? nie jem nic co mogłoby spowodować zatwardzenie i efekty są takie a nie inne.mam nadzieję że to tylko niedojrzałość układu pokarmowego i wkrótce minie:sorry2:
jak patrzę za okno to jakoś odechciewa mi się wyjścia i być może sobie odpuszczę:nerd:
Justysia ja jak byłam w ciąży przeziębiona to brałam leki dla dzieci i homeopatyczne
na pewno możesz brać syrop drosetux a na katar otrivin dla dzieci lub tutejszy nosasal. z syropków na pewno też stodal. możesz też spróbować inhalacji oilbas lub zaparz sobie majeranku.jest ohydny ale bardzo dobry na gardło-napić się i pod kołderkę

ja na maa kontrolke weszlam hehehhe

my bylysmy na spacerku:)przyjemnie nie bylo ,no ale najwazniejze ze nie lalo i mozna bylo pochodzic.....bo ilez mozna w domu siedziec????????????????

no nic....lece dalej......wlasciwie mam prasowanko ,ale jakos nie chce mi sie.....moze pozniej zrobie:)robota nie zajac-nie ucieknie hehheh a szkoda:)

Też sobie tak wpadłam oblukać co tu się dzieje, ale widzę, że ruch słabiutki... Wracam więc do frytasów, tak mi się coś zachciało takich domowych, więc posmażyłam i wcinamy z Pyzą ;-)

u nas tez frytaski i miesko cycki kurczaka w marynacie plus sosik czosnkowy i salata z pomidorkami i cebulka czerwona mniammmm juz sie nie moge doczekac az z ruszta to sciagne

a co do spacerkow to ja sie z domu nie ruszam z tym moim mega katarem!!!!

reklama
Do góry