reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzindusia maluchy to tak różnie.raz lepiej raz gorzej.mały ma teraz problemy z brzuszkiem i załatwianiem więc jest trochę płaczliwy ale co zrobić.trzeba jakoś przetrwać:sorry2: jakoś tam sobie radzę bo nie mam wyjścia. trzeba to jakoś pchać do przodu:tak:
ms.marple ja też lubię jak zaglądasz do mnie z Panem Adasińskim;-)
Aguś ja też się cieszę że jestem już w domku.jakoś tak mi lepiej się zorganizować z dzieciakami na swoim terenie:blink: myślę że po Nowym Roku uskutecznimy jakąś kawusię:-)
Krycha no jutro to jestem trochę busy.do południa muszę jakiś obiadzik spłodzić a potem śmignąć po jakieś zakupy bo paru rzeczy brakuje

zmykam spać kobietki,spokojnej nocy

Witojcie!!! Hmm, senność dziwna mnie dopadła, najchętniej spałabym dalej, ale trzeba było z wyra się zwlec :dry::-D... Chyba odsypiam w końcu te święta, bo tak jakoś u siostry wysypianie się nam nie groziło :-p...

Krycha no jutro to jestem trochę busy.do południa muszę jakiś obiadzik spłodzić a potem śmignąć po jakieś zakupy bo paru rzeczy brakuje

Spoko, nie ma problemu, umówimy się jak będziesz miała chwilkę wolnego ;-)

Katar jako tako opanowany, ale wczoraj już podaliśmy Małej Sudafed dla dzieci, bo Nosasal nie zadziałał :baffled:. Jeszcze tylko musimy się uporać z kaszlem i będzie oki! Choć dziś rano znów był nieładny... No, ale syropek podajemy dopiero od wczoraj, więc pewnie trzeba chwilkę na efekty poczekać! Zmykam jakąś kawkę sobie zrobić, może jak Wam popachnię to do kompów przyjdziecie :-D:-p:-D:-p:-D:-p:-D

dzień dobry
my dzisiaj spóźnienie zaliczyliśmy;-):-D:-D:-D
mały spał do 8:30 chyba po tym szczepieniu padł:-D ale gorączki nie miał na szczęście

lecę na śniadanko

Hejka laseczki ;-)Ja mam mężusia jeszcze w domciu więc spędzam z nim duuuuużo czasu ale już się nie moge doczekać kiedy się z wami spotkam:-D a właśnie otworzyły nam się oczęta mały też się wybudza trza jakąś kawuche zrobić i śniadanko:tak:

Tak sobie myślę, że jak pranie się wypra i rozwieszę je to będę mogła dziś robić NIC hahahahahahahahahahahahaha!!! Obiadek mam z wczoraj na jutro chyba bigosik wyciągnę, a co! Chyba pogoda mnie tak nastroiła :-p;-)...

Hejka laseczki ;-)Ja mam mężusia jeszcze w domciu więc spędzam z nim duuuuużo czasu ale już się nie moge doczekać kiedy się z wami spotkam:-D a właśnie otworzyły nam się oczęta mały też się wybudza trza jakąś kawuche zrobić i śniadanko:tak:

Ale Ci fajnie, że męża masz w domciu... Też bym chciała... Dobrze, że po sylwestrze jest dużo wolnego hahahahahahaha :tak::tak::tak:! I tak sobię myślę, że w przyszłym tygodniu trzeba zorganizować spędzik :-D

Skończyło prać, więc lecę rozwiesić i chyba mamy niespodziankę w pampku :dry: ech...

reklama
Witam cieplutko :-) chyba staję się prawdziwą "ciężarówką" sen sprawia mi co raz większą radość heheheh mała rzecz a cieszy :-) Wczoraj wieczorem po moim spacerku podniosła mi się temp. wię dziś na pewno w domku zostaje ale ta pogoda zdradliwa :-(Mam nadzieję że wszyscy wracają już do zdrowia.Jutro dzień imprez jakie plany kobietki? My w domku zostajemy wpadnie kilku(hmm kilkunastu :-))znajomych a ja pewnie padnę zaraz po północy :-)Wczoraj z Polski wrócił mój brat z rodziną wyobraźcie sobie że mieli opóźniony lot o ok 5 h masakra ..
W przyszłym tyg również chciałabym się z wami spotkać i poznać osobiście jeśli tylko będzie to możliwe :-)

Do góry