reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witaski:)Agula widze że takie same prezenty sobie wymyśliłyśmy hehhe:-Da co jak szaleć to szaleć mi obiecał powiesić heheh coby mi dzici nie pacały po nim heeh tak jak w sypialni tymbardziej że uwielbiam wieczorki kinowe i lenistwo z żarełkiem miodzio;-)modle się tylko żeby mi do juterka wyzdrowiał bo do ikei mamy jechać po komody dywany itp.aż się ciesze odnowie se chateczke i oko naciesze :-Dkoooooocham zakupy:-D:-D a ja już miasto zaliczyłam :tak:torebke sobie fundłam i kilka drobiazgów aż lepiej na duszyczce:-Da teraz do obowiązków :sorry:

reklama
martus udalo mi sie:) aha no witam was , Malgosia jestem:) siostra Marty serdecznie was pozdrawiam nim znalazlam swoje haslo i namiary utrwalo to ale mam:) marta ja dalej nos wielki i zasmarkany , zna ktos moze jakies domowe sposoby zeby malenstwu nie zaszkodzic?? bo napewno martusia sie juz pochwalila ze bede mamusia :)

martus udalo mi sie:) aha no witam was , Malgosia jestem:) siostra Marty serdecznie was pozdrawiam nim znalazlam swoje haslo i namiary utrwalo to ale mam:) marta ja dalej nos wielki i zasmarkany , zna ktos moze jakies domowe sposoby zeby malenstwu nie zaszkodzic?? bo napewno martusia sie juz pochwalila ze bede mamusia :)

mamo_martysi witaj martuana już się pochwaliła:-D gratulacje:tak::tak:
nie za bardzo nie wiem jak ci pomóc :confused2:chyba można brać rutinoscorbin, bo to tylko rytyna i witamina C i nie wiem co jeszcze może inne babki mają sposoby

HAHAHAH GOSIAKU FAJNIE ŻE JESTEŚ ;-) A MOŻE I TY SIĘ Z NAMI WYBIERZESZ NA SPOTKANKO 18 GRUDNIA NA ZAMKNIĘTY PLAC ZABAW CO PRAWIE WSZYSTKIE MAMCIE BĘDĄ (NIE ZDĄŻYŁAM CI POWIEDZIEĆ)TAM KOŁO NCT, BOŻENKO TO JEST OD 10,30-12,30?TAK? FAJNIE BĘDZIE ZASTANÓW SIĘ I WPISZ NA LISTE U BOŻENKI HEHEHH:-DMARTYSIA SIĘ WYBAWI:-D:tak:A JA WŁAŚNIE MATIEGO USYPIAM DZIEWCZYNY BIJĄ SIĘ Z MALIKIEM ŻEBY GO WYSZALEĆ :szok::-D I OBIADZIO SZYKUJE ROSOŁEK ZIEMNIACZKI Z MAŚLANKĄ SKWARECZKAMI I SADZONYM MOI UWIELBIAJĄ:szok::tak:

a moi dzis pizze maja:)dla mnie mniej roboty:) przynajmniej czasami wolne mam heheheh...
my jeszcze dzis na crescent jedziemy ,bo musimy odebrac Anity nowe okulary:)
lece na razie:) moze pozniej jeszcze zajrze:)

Witaski :-p Bożenko ja na spotkaniu 18 będę;-) Aga ja niedawno tez kupilam firanki do pokoi i też uważam że od razu lepiej i taki jakiś urok pokoiki teraz mają:-D Ja dzis po wycieczce do Mallow a we wtorek najprawdopodobniej czeka nas wycieczka do Dublina:tak:i szwagierka w pn rano odlatuje tak że heheheh :tak::-Di wtedy tylko juz zostaja przygotowania do Świąt a uwielbiam je:laugh2:

super kaja że będziecie
jestem:)

BOzenko mozesz dopisac Verke ,bo ja namowilam i powiedziala ,ze tez przyjdzie:)

no to fajnie, że verka przyjdzie, będą dwa Adasie:-D

mamo_martysi zdecyduj się też;-):tak::tak:

inne mamusie mile widziane

mikołaj jest 18go piątek między 10:30 a 12:30 w tons of fun za 8Euro

dla zainteresowanych wklejam link:
http://www.tonsoffun.ie/

Ostatnia edycja:
reklama
no ja sie specjalnie w pracy zamienilam zeby byc na spotkanku bo akurat mialam pracowac!!!!!
a ja mam dzisiaj wene do gotowania normalnie az sama siebie nie poznaje!!! zupka cebulowa z grzaneczkami i serkie zoltym na drugie ziemniorki gulaszyk z mieska wolowego kalafiorek lub marchewka na gesto jak kto woli hihihih
tylko jakos do sprzatania nie mam weny hmmmm:sorry:

Do góry