reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylcia007, gratulacje :-D! I spokojnie możesz wyglądać kolejnych, pewnie lada chwila znów coś się pojawi :blink:

Jula dzisiaj z dziadkiem urzedowac bedzie bo Bartosz tez idzie do pracy.... pierwszy dzien ale niestety kontrakt tylko na 2 tygodnie.... no ale zawsze to cos :) jestesmy dobrej mysli hihiih

Dobre i 2 tygodnie :tak:, od czegoś trzeba zacząć ;-)! Trzymam kciuki żeby nie skończyło się tylko na tym okresie!!!

ale mi dzisiaj wstydu narobił na placu zabaw tak mi płakał jak chciałam go zabrać z huśtawki do domu, że nawet na ziemię się rzucił:szok:
mały histeryk się robi:eek::sorry::sorry:

Ma chłopak charakterek :laugh2:

Drozdusia, jak tam Twoje dzieciaczki, nadal zasmarkane?

MIAŁABYM T:-DAKĄ JAK JENIFER LOPEZ HMMMMM MARZYĆ MOŻNA HEHHE:-D

Ależ Ci się marzy :rolleyes2:... Mi tam jakoś Jej pupa się nie podoba :-p, heh, "wolę" mniejsze :sorry:! Madzia się już lepiej czuje?

Mój Szkrabek padł :sorry:! Zmieniam Jej godziny zasypiania na późniejsze łudząc się, że dzięki temu będzie wstawać po 07.00, spróbować trzeba ;-)... No a jutro to szczepienie, muszę zapytać też o ten guzek, który martwi mnie jak nie wiem... A potem do Oliwci kawaler przychodzi, więc jutro raczej za dużo mnie nie będzie :-p, ale wieczorem ozwę się na bank! Słodkich snów Wam życzę :ninja2::rolleyes2::ninja2:

reklama
hejka
na kontrole pozna noca wpadlam:)
Drozdusia wiadomosc Ci wyslalam na priva:)
to ja lece:)
aaaaa moj malzonek kupil mi dzis nowy telewizor 42 calowy LG ze stolikiem:)i obiecal mi do tego jeszcze nowe kino domowe:):):):) prezent na mikolajki ,pod choinke i rocznice slubu w jednym:) ale sie ciesze:)
dobranoc

dzieńdoberek

dzisiaj już nie tak mroźny:tak:

sylcia gratulki!!!! sorry, wczoraj już nie napisałam ale mnie ten mały histeryk wyprowadził z równowagi:confused2:

cytrusek a ty przybędziesz na mikołajki 18go? :confused:a inne babki, które się jeszcze nie wypowiadały?:confused: a nasze świeższe mamuśki, które ostatnio nas zaniedbują? :confused:chciałybyśmy was poznać i wasze pociechy też bądź wasze brzuszki ;-):-D

Dzień doberek ;-)!!! Ja tak szybko, przywitać się chciałam ;-) i zmykam ;-)

aaaaa moj malzonek kupil mi dzis nowy telewizor 42 calowy LG ze stolikiem:)i obiecal mi do tego jeszcze nowe kino domowe:):):):) prezent na mikolajki ,pod choinke i rocznice slubu w jednym:) ale sie ciesze:)

Ależ Ci wąż prezenta zrobił fiu, fiu :-)

Miłego dzionka, buźka :sorry:

reklama
dzień doberek.mi się już udało ogarnąć chałupkę:-) tylko odkurzanie i mycie podłóg zostało ale to już po południu jak wrócę ze spacerku.
Aguś to Andrew zaszalał....no no no... ja też dostałam ostatnio prezencik-nie na mikołajki ale za Mikołaja:-) mojego osobistego,prywatnego,malutkiego-takiego do torebusi laptopika.no w sumie jak to gościu w sklepie powiedział to nie laptop tylko nebook.no ale na potrzeby forumowe wystarcza.no i wszędzie go mogę zabrać.nie muszę się też z mężolem o kompa kłócić:-p a co też się pochwaliłam:rofl2:
Sylcia ja też przegapiłam Nadinkowe zębole:sorry: oczywiście wielkie gratulacje:tak:
idę na herbatkę koperkową:confused2: malutki nadal cierpi więc się opijam.może mu trochę ulży;-)

Do góry