reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

to milego spotkanka mam nadzieje ze nastepnym razem do mnie wpadniecie

Kochana ja z checia wpadne tylko musisz wytlumaczyc co i jak :)) Tam dojechac do Ciebie :)

W końcu się spakowałam, ufff... Ale musiałam zaczekać aż Oliwka pójdzie spać, bo koniecznie chciała mi pomagać i ani ładu ani skaładu z tego nie było :laugh2:!

Zaglądnę później, bo teraz to chyba sama ze sobą musiałabym klikać ;-)

Noo to fajnie ze juz spakowanii jestescie Ja sie pakuje dzien przed albo nawet w ten sam dzien wylotu :)

czesc dziewczynki, w końcu dobijam!!! Mieliśy takiego wirusa, że myślałam, ze koniec, dwa komputery i w ogóle żadnej kopii nic, już myślałam że straciliśy dosłownie wszystko ale po pięciu dniach w końcu udało się!!! Warto było. Dlatgo oczyszczajcie dysk i róbcie co jakiś czas kopie zapasowe

Noo trzeba trezba robic defragmentacje i zapisywac sobie dane i pkiki :)

my już w domku.Lola w końcu zasnęła bo marudziła że ho ho
Natinke ciasto było przepyszne;-)
Aguś widzę że się świetnie bawisz

Zgadzam sie Natine pyszne ciastucha robii :))

reklama
Noo to fajnie ze juz spakowanii jestescie Ja sie pakuje dzien przed albo nawet w ten sam dzien wylotu :)

Zgadzam sie Natine pyszne ciastucha robii :))

Matko kochana, ja nie miałabym nerwów żeby się pakować w ten sam dzień :eek: z regóły zawsze spakowana byłam, znaczy przygotowane rzeczy do spakowania miałam już tydzień przed, ale teraz, z Pyzunią to mało realne... Ale i tak gromadziłam większość już od niedzieli ;-)

Ech, takie pyszności mnie omineły i jeszcze takie towarzystwo :-(... Ale jak wrócę, i chore nie będziemy, to na pewno nie odpuszczę!!!!!!

Właśnie kończę gotować barszczyk po ukraińsku, nawet Młoda mi dała popichcić...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no tak a Lola wstała lewą nogą i cały czas na przemian marudzi i wyje

masakra jakaś.chodzi mi tak za tyłkiem a mi już głowa puchnie:sorry:

Kochana ja z checia wpadne tylko musisz wytlumaczyc co i jak :)) Tam dojechac do Ciebie :)

Ja mieszkam w Pallasgreen to jest ok 15km od Limericku jesli bedziesz miala kiedys ochote to nawet autobusem do mnie dojedziesz a autobus staje prawie pod samym moim domkiem
Ale mam tez nadzieje ze po powrodzie dziewczyn z PL sie zorganizujemy i wkoncu mnie nawiedzicie

Ja mieszkam w Pallasgreen to jest ok 15km od Limericku jesli bedziesz miala kiedys ochote to nawet autobusem do mnie dojedziesz a autobus staje prawie pod samym moim domkiem
Ale mam tez nadzieje ze po powrodzie dziewczyn z PL sie zorganizujemy i wkoncu mnie nawiedzicie

Z wielka checiaa :)) w sumie az tak daleko nie ma do Ciebie wiec bedzie ok :))

A wy tu szalejeciez tymi emotikonami :))

reklama
Do góry