reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzisiaj tak krociotko bo spedzilismy dluugo czasu w ambasadzie (mamy juz paszport) a potem na urodzinki do znajomych, ktorzy nota bene tez byli w tym szpitalu od piatku i tak glupio mi sie zrobilo , ze ich nie odwiedzilam a pojechalam do kasi no ale ona mnie bardziej potrzebowala. Moze jutro sie uda a jesli nie to na pewno w czwartek na dluzej, tylko kurczaki ogromny problem z parkingiem w tym miejscu bo wiecznie jest full a ludzie parkuja na podwojnych ciaglych, ja tak nie umiem bo juz tyle razy mandat dostalam ze mnie nauczylo, w kazdym badz razie kasia i igorek maja sie dobrze, no na pewno tesknia bo wszedzie dobrze ale w domu najlepiej:) bede zdawala relacje i ciesze sie ze sie tez w koncu przydalam :)
no i agusia tez w szpitalu z Majeczka, znowu nereczki chyba, pytalam o jedzonko i na doradoyle mamom nie dają!!!!!
Ide kapac mala i zagladne za pol godzinki

Oj, dobrze, że tam teraz jesteś :tak::tak::tak:, a jeszcze lepiej by było jakbyś później z Camomile do nas wróciła ;-)! Super, że macie już paszporcik!!!!!! Kurczaki, powinni jednak rodziców też dokarmiać... Chociaż w Polsce, jak byłam z Oliwcią w szpitalu to też nie dawali jeść, no chyba, że sobie zapłacisz...

trzymam kciuki za Madzię.może w nocy do niej dołączę:-D chociaż jak powiedziałam przed chwilą do T mogę rodzić wcześniej ale niekoniecznie dzisiaj bo jestem zmęczona i jakoś mi się nie chce:blink:

Rozwaliłaś mnie tym stwierdzeniem na łopatki normalnie :-D:-D:-D

Ech, Pyza cóś zasnąć nie może :dry:... I główka jakaś taka ciepława... Czyżby kolejny ząbol :confused:... Zobaczymy jutro :sorry2:! Ooooo i cisza :blink:, chyba zasnęła... Będę mogła w końcu te podłogi umyć :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mogę rodzić wcześniej ale niekoniecznie dzisiaj bo jestem zmęczona i jakoś mi się nie chce:blink:
drozdusia zebys wiedziala, ja juz tez nie pojde rodzic jak sie najpierw nie wyspie! to byla meczarnia bo jeszcze nigdy w zyciu tak mi sie nie chcialo spac no i ten oglupiajacy zastrzyk, ktory wcale nie zlikwidowal bolu a tylko sciany mi sie gibaly

hejaa,nie dalam rady dojechac dzisiaj do was niestety..nawet nie wyszlam z domu nie liczac wyjscia po dominika do przedszkola.maciej sam pojechal sociala zalatwiac i teraz czekamy na rozpatrzenie naszego przypadku :) mam nadzieje,ze nastepnym razem juz sie z wami spotkam!!moze w przyszlym tyg. wpadniecie do mnie???
kurcze szkoda malych dzieciaczkow,biedny igorek i majeczka :((( olcia fajnie,ze odwiedzasz kasie!!!!!!!!!!
co to za sprawa z sylcia??co cie tak wnrwilo??a raczej kto???bo nie jestem w temacie!chyba,ze nie doczytalam...zaraz zerkne jeszcze raz na posty.

Drozdusia ja w 2 moich ciazach mialam inne troszke objawy ale podobne< nigdzie mi wody nie odeszly:-D> z Amela to mnie krzyz mocno bolal z tylu jakby kosc ogonowa, a 2 dwie godzinki przed porodem to tak jak bym miala@ dostac za chwile i to wszystko a z mlodym brzuch bardziej ciagal mnie w dol i czulam silniejsze skurcze ale nie wiem jak by bylo przed porodem bo mi wywolali.Sylwia tak jak Krycha mowi postaraj sie zlapac dystans i nie martw sie ;-) To nam moze jedna mamusia dzis sie rozdwoji??? no no rozkreca sie wszystko :-D

czesc dziewczynki:blink:
widze ze tu milych wiesci brak:-(
mam nadzieje ze nasze dzieciaczki szybciutko wyzdrowieja.
Sylcia co sie dzieje:confused:ej laska nie doluj sie:cool2:
Spadam dziolszki nyny,jutro do pracy:dry:
Olenko ja czekam na zdjecia z Maya

Ostatnia edycja:
cytrusku ja na smierc zapomnialam o zdjeciach, juz laduje
Sylwia tak czasami jest a na ostatnią chwile wszystko sie uklada i wylot okaze sie udany. Uwazaj tylko na polskich mechanikow bo w czasie recesji nie maja klientow i tak ciagna kase ze hej, mi przed nct naprawa auta wyszla650 eu a i tak musialam powtarzac i jeszcze 380 doplacac-masakra, obiecali ze jest jak igla, jak pojechalam za trzy miesiace to powiedzieli ze o rany tyle rzeczy powinnam wymienic, to, tamto, to im sie przypomnialam ze przeciez to samo u nich robilam niedawno!!!! NACIAGACZE. Aga ma namiary na jakichs ruskich, sa rzetelniejsi i tansi, tutaj na miejscu tez znalezlismy chlopaczka z rosji-ale tak zasuwa po angielsku ze w zyciu bym nie powiedziala, konkretnie powiedzial co i jak i 10%tego co polacy wolali, wnioski wiec wyciagnijcie same:)

reklama
Witam Laseczki :-D!!! A za oknem znów deszcz... Zostało nam się chyba jednak już do tego przyzwyczaić, w końcu zima idzie... I kaloryferki u nas już cieplutkie, bo milej się wstaje w ciepłym domku ;-)

Madziakowalik jeszcze nie urodziła, ale powiedzieli Jej, że jak tak dalej pójdzie to przebiją wody! Ale trzyma się dzielnie :tak:

Zmykam póki co, udanego dnia i do klikania :sorry2:

Do góry