reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
no niestety taka nasza rola.miałam coś pożreć ale jakoś mi się odechciało.wypiłam tylko herbatkę i już.w ogóle od jakichś trzech dni spada mi apetyt:sorry: wieczorem to już praktycznie nie jem a to dziwne bo dotąd nie wybierałam się do łóżka dopóki się na maksa nie najadłam:rolleyes::rolleyes2: no i łapki mi spuchły tak że kostek mi nie widać:szok: a wcale tak dużo dzisiaj nie chodziłam-tylko spacerek do smythsa a to rzut beretem ode mnie

Tak sobie ogladalam inne fora mam ... OOoooOOooOO i jest tu mnostwo mamusiek z roznych stron swiata ... Francja Czechy Austria Egipt Uk IE Grecja Szwajcaria Szkocja Belgia mnostwo mnostwo mnostwo :))

Zmykam mamki jak na razie spac :)) Moze jeszcze pozniej wpadne :))

to idziesz chyba drzemać skoro masz jeszcze zajrzeć;-) śpij spokojnie

A ja mam ten problem ze mi sie iczy zaklejaja ja sie klade spac a usnac nie moge ;/ to wtedy na fonie na necie jeszcze sobie posiedze to wpadam czasem na forum o 2 i czytam message ;/ A co do tych kostek to szkoda mi Ciebie kochana niesamowicie :( Mnie zawsze bardzo kolana i lydki bolalay ... Aaaa i ucaluj mame zycz bezpiecznego i milego lotu i w ogole powrotu do domku :))

a ja w lozku z laptopem:)
A oglada film a ja osiedze jeszcze chwilke nakarmie mala i tez walne w kimono:)
Drozdusia a co do Olci to nie wiem:( zadzwonila ze przyjedzie jutro ale miala oddzwonic o ktorej bedzie bo mam ja odebrac ale nie zadzwonila jeszcze.....moze mala jej marudzi.....zaraz eska posle to sie czegos dowiem

oj ja sie dopiero pozbieralam. Hej laseczki moje kochane, przyjezdzam jutro:) Aga mnie odbierze z dworca. Juz sie prawie zdecydowalam na autko ale mala takie popisy dala dzis i wczoraj ze w zyciu, darla sie jakby ktos ja kroil a tylko mnie zobaczyla to cicho, mowienie, spiewanie nic nie pomagalo, musialam sie zatrzymac.
Marta a to gdzie wy na lotnisko jechaliscie, ja myslalam ze do Dublina, w takim czasie to odrzutowcem normalnie. A celibatu troszke nie zaszkodzi, wiesz jak potem smakuje???
Ja jeszcze szczesciara jestem bo kolejne szczepienie bylo z tatusiem i to on ja trzyma za kazdym razem:sorry:wiec na razie mamusia cacy.
Jej jak ja sie nie moge doczekac zeby was zobaczyc i nowe zdjatka porobic.
Justys a gdzie u fryzjerki bylas u siostry Natalii? Troche pozno sie zdecydowalam a chcialabym aby mi tez wloski maznela, bede trzymac w kciuki zeby mnie gdzies jutro wcisnela...Bo ja to tysiac nspraw na raz chcialabym zalatwic:)

reklama
A ja się witam i zmykam;) jak zawsze ostatnio ;( jak mamcia poleci a będziecie mnie jeszcze poznawały i pozwolicie to też się wproszę na jakieś spotkanko ;-) U mnie coś Michał się przestawił i w nocy wstawać muszę co najmniej z 2 razy:eek: Krycha rzeczywiście może Ty idz lepiej do lekarza, sprawdzi tak czy nie a i Ty będziesz spokojniejsza a powiem że ja robiłam testy za 2 e i nic chyba ostatni wyszedł taki lekko różowy < kupiłam 3 dwupaki i robiłam co pewien czas> i się wkurzyłam kupiłam w aptece to od razu < nie musiałam czekać> wyszła kreseczka że tak ;) choć może ja trafiłam na ciulowa partię:-p

Do góry