reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
No laseczki to dobrej nocki :))I co dla niektórych owocnej hihi:-D Ale mnie wyłączając oczywiście:-D KARIERA MACIEŻYŃSTWA CIĄŻOWEGO ZAKOOOOOOOOOOOŃCZOOOONA:-D ZOSTAŁO MI TYLKO SPEŁNIENIE W WYCHOWYWANIU:-D;-)

hihihi do mnie pijesz hihihihi :-D
a ja sie witam i zegnam za razem jakos dzisiaj weny brak ale czyatm na bierzaco :sorry:
Gosiulka super, ze zdjatka odebralas!!!! sorki:zawstydzona/y:, ze Cie tak zbylam szybciutko jak dzwonilas mialam zly dzien....:-:)confused2: a w ogole podobaja sie?? dobrze wyszly bo sobie nie pozwolilam ich ogladnac... jak do Ciebie wpadne to mam nadzieje, ze pokazesz hihiihih to bedzie dluuugie ogladanie wiec i dluuuga wizyta hihihi :tak:;-)

Ostatnia edycja:
dzieńdoberek

trochę brzydki oby się przejaśnił :eek:
której się owocnęła nocka dowiemy się za miesiąc:-D:-D

krycha wyjmij te baterie to przestanie ci pikać i po problemie:tak::-D

Witammm :) Ja nocke mialam jak zwykle ta sama ... Mala sie 3 razy budzila ... Ahh ale lepsze to niz jakby miala sie co chwile budzic !

No ja bym chciala chlopaka jeszcze miec :) Ale moja noc za owocuje moze tak za 3 - 4 lata :))

Dziendoberek

Jak tam nocka, u mnie byla nie owocna:):) O 7 rano mala dala nam pobudke juz i tak do 9 ani jesc ani pic ani zabawa tylko plakala i plakala, chyba jej te dziaselka bola bo kurcze nawet smoczka nie chciala ssac tylko do raczki brala i gryzla boki, eh

Justysia dzieki za te zdjatka ogolnie wyszly ladnie tylko niektore byly posklejane bardzo i na niektorych glowy poucinali przy wywolywaniu bo ogonie na zadnym zdjeciu nie bylo glowy ucietej, no ale nieszkodzi to tylko 10 c powtorzy sie jeszcze raz te ktore nie wyszly najlepiej, i oczywiscie zapraszam na ogladanie foteczek, Ciebie i kto tam jeszcze ma ochote:) A jesli chodzi o ten telefon do Ciebie wczoraj to wcale nie poczulam ze mnie zbylas hehe moze dlatego ze prowadzilam samochod i wogole prosto ze szpitala wracalismy... ale Justys coz Ty ostano masz takie kiepskie dni???

A jesli chodzi i moja malutka kruszynke to oczywiscie jestem dobrej mysli bo tak jak martuana pisze sa dzieci ktore jeszcze gorzej cierpia, i to jest naprawde niesprawiedliwe. Jestem szczesliwa ze juz jestem pewna ze bioderak sa okej a teraz z tym to musze znalesc tylko dobrego lekarza i dopoki malutka robi siusiu i nie dojdzie do zadnej infekcji to nic jej nie dolega w znaczeniu ze nie boli:):)

A ja znow mam dzis tesciowa na karku, juz od wczoraj bylam tym podirytowane wrrrrrrrrrrrrr!!!!

Witam:-)
Gosiulka strasznie Ci współczuję bo wiem co to strach o dziecko. Mam nadzieję, że z malutką wszystko będzie dobrze i że to tylko "przejściowy" problem:-( I trzymaj się mocno bo tylko siła i wiara może nas uratować od jakiejś depresji czy czegoś podobnego.
Justysia to Ty juz starania czynisz???:szok::szok:
Ja od 2 miesięcy biorę tabletki, już połowę drugiego opakowania wybrałam a @ jak nie było tak nie ma:szok: Oj posrana chodzę:-(

gosiulka teściowa powiadasz:eek:samo dobro;-)trzym się

camomile jeśli podejrzewasz, że cosik nie tak to zrób sobie test:sorry: bo anty w ciąży działają nieteges
jak tam nocka? ostawiasz smoka?

sylcia może szybko braciszka dla Nadinki będzie miałą się z kim bawić:-D:-D

ja to bym chciała już , żeby mi fumfel za tyłkiem nie chodził tylko za siostrzyczką:-D:-D:-D

drozdusia jak tam Laura po powrocie?

Ms marple tescik zrobiony i wyszedl na NIE ale jakos mnie on nie uspokoil:shocked2: A smoczka narazie zabrałam mu w dzień i ciągle chodzi i wola "ammm" czyli smoczka, ale moze z usypianiem moze bedzie lepiej. tfu tfu żeby nie zapeszac;-)

reklama
camomile masz racje z tymi tescikami roznie bywa, mi tez za pierwszym razem jak robilam wyszedl na nie hehh a po 2 tygodniach juz bylo na tak ehhh No ale coz przeciez to by byla swietna nowina, ja juz tesknie za byciem w ciazy hehhe choc nie bylo latwo ale ten czas byl taki ekstycujacy :) no ale jestem zmuszona roczek jeszcze poczekac....

Do góry