reklama
Chmurkitrzy
Zaciekawiona BB
Livi masz rację. Ostatni rok to koszmar. Choroba za chorobą :-( . Ale mam nadzieje że w końcu się tego pozbędziemy :-) . Chodź już wiosna i o przeziębienia nie trudno. Więc Livi uważaj na siebie bo pogoda zdradliwa, oby tylko na katarku się skończyło.
witam mamusie sliczne te dnie ostatnio az milo sie wstaje jak sloneczko swieci .macie racje ze ta pogoda zdradliwa ,ale jak patrze na te angielki to szok normalnie im to wogole juz cieplo klapeczki krotkie spodenki bluzeczka na ramiaczkach i sialala mormalnie ja nie wiem jak im moze byc cieplo nawet widzialm laske z dzieckiem i normalnie 9 rano a laska dzieciaka ubrala jakby bylo30 st gole uszki nosek czerwony w pampersie i bluzeczce no chyba ogupiala a moja viki sie prosila o kocyk bo jej zimno bylo heheh no ale co tu gadac oni zawsze tak zasmarkani ze gile im po kostki siegaja i nic im nie ma jak Rusy hehe .
ps .sprzedaje moje sofy jest jakas mama zainteresowana za 300 funtow 2i 3 skorzane w dobrym stanie moze macie kogos kto szuka jak cos to piszta albo dzwonta )
ide cos zjejsc a pozniej na idziemy sie wylegiwac na sloneczku a co trzeba korzystac hehe
ps .sprzedaje moje sofy jest jakas mama zainteresowana za 300 funtow 2i 3 skorzane w dobrym stanie moze macie kogos kto szuka jak cos to piszta albo dzwonta )
ide cos zjejsc a pozniej na idziemy sie wylegiwac na sloneczku a co trzeba korzystac hehe
Chmurkitrzy
Zaciekawiona BB
Ja tez bym chętnie poszła dziś do parku ale do collegu musiałam iść, ale jak wyszłam to taki chłód mnie przywitał że zdziwionko było :-). Wiki nieco lepiej po dawce gripexu , nawet do szkoły poszła bo gorączka minęła :-) :-) . Może jutro pogoda dopisze i zaliczymy spacerek , A dziś w planie jeszcze aerobik , trochę rozrywki hi hi .
pozdrowionka
pozdrowionka
Chmurkitrzy
Zaciekawiona BB
Jeśli kogoś to interesuje to w naszym ratuszu w Leigh jest księga kondolencyjna. Może nie wszyscy lubili naszego prezydenta ale to taka "ostatnia posługa"
Sylainikaigabi
Zaciekawiona BB
Czesc kobietki dawno mnie tu nie bylo jakos te dzionki mi tak szybko leca,a w domciu tyle pracy,trzeba poukladac niektore rzeczy po przeprowadzce,ktore sie gdzies w katy upchalo,poza tym pogoda taka ladna ze sie w tych czterech scianach nie chce siedziec,ok uciekam bo Gabrys wzywa,dobranoc wszystkim :-).
Dzien dobry wszystkim! u nas nic ciekawego sie nie wydarzylo poza tym ze Ola ma tradycjny katarek.pogoda nawet niezla wiec mozna juz poszalec w ogrodku jak tam Marzenavik - sofy sprzedane? A Chmurkitrzy juz zdrowe? pozdrawiam
reklama
Chmurkitrzy
Zaciekawiona BB
Witam. Kasiaiola no nie do końca zdrowe . Wiki lepiej ale Sara dziś w nocy mi za gorączkowała i zaczęła dziś kaszleć, Grzesia też już to dopadło , dobrze że weekend to może się wykuruje. Mnie tam coś skrobie w gardełku ale się nie dam i już .Końca nie widać . Chyba jakieś fatum nad nami wisi :-(. Dobra już nie smucę ile można ciągle o chorobach pisać. Życzę udanego weekendu i do spotkania w którymś z parków :-)