reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

Hej,
pogoda taka, że łatwo można co załapać. Ja sie uchowałam zdrowa (odpukac) ale mojej Livuni sie nie udało i męczy sie biedna z katarem i przewianym oczkiem :(
Dawno nikogo nie spotkałam na mieście. Jakaś zmowa czy co ? ;) Sylainikaigabi smigneły dzis za Lidlem i tyle ja widzialam :) Pozdrawiamy ZDROWIA ZDROWIA ZDROWIA zyczymy :) sobie zreszta tez :)

reklama
O bardzo mi przykro ze sie minelysmy Livi,ja to dzis tylko Chmurkitrzy spotkalam,tyle nas w Leigh a tak sie mijamy hi hi:-D,a poza tym my jestesmy zdrowi na szczescie,a Wam kobietki i Waszym pociechom zdroweczka zycze,to do zobaczonka gdzies tu i tam,a teraz zmykam spac,spokojnej nocy,dobranoc;-).

To okropne że te małe nasze pociechy się tak męczą. Żal patrzeć, chętnie bym się z nimi zamieniła. Mam nadzieje że malutka Livunia szybko wróci do zdrowia. A na miesicie faktycznie mało kobitek :-) . A Sylainikaigabi kobitka nie do poznanie :-). kwitniesz na wiosnę :-)
do miłego !

No tak ja w tym tygodniu tez nikogo nie spotkalam - moze dlatego ze wychodze nieco pozniej (?) rowniez zycze WSZYSTKIM zdrowka! xxx

czesc kochane ja to wogole zabiegana ze omalo bym chmurkitrzy nie przejechala taka zapatrzona po tym leigh biegam ten w sumie pozno wychodze i zadko kogos spotkac na miescie .

zdrowka zycze mamusie i dzieciaczki zdrowiec slneczko swieci :))

kasiaiola pytalas czy sprzedalam tak i nawet nie spodziewalam sie ze tak szybko to pojdzie jutro ida sobie a nowa przychodzi heheh .no a teraz jeszcze zacznie sie pakowanie bo czeka mnie daleka przeprowadzka wiem wiem cieszycie sie ze juz mnie nie zobaczycie hehehe ale was zaskocze bo tylko na higher folds tak wiec nie uciekam wam ehhe ale mysle ze bede czesto odwiedzc centrum i was o ile ktoras hetna no i oczywiscie zapraszam na kawke heheh oki spadam spac bo jutro ciezki dzien mnie czeka buzaczki i zdrowiejcie milego weekendu pa

hej mamusie mam nadal sofy do sprzedania koles nie przyjechal jak ktos ma znajomego i chce kupic dajcie znac musze sie ich szybko pozbyc buzak :) wiecie co ze ludzie sa takie swinie to szok

Ah Myszavik to juz tak jest z ludzmi,przykro mi ze tak sie przejechalas ale nie martw sie zawsze przyjdzie lepszy dzien:-),Chmurkitrzy dzieki za komplement az uroslam hi hi :-D,no dobra spadam uspic Gabrysia do zobaczonka jutro wiecie gdzie,buziolki kobietki i zdroweczka dla brzdacow pa pa;-).

czesc dziewczyny! no i jak tam carboot?pewnie duzy - bylo cos ciekawego?nam niestety nie udalo sie dzisiaj tam dotrzec mam nadzieje ze nie stracilam zbyt wiele ;)

hej kasiu a ja cie widzialm heheh przez okno hehhe jak kolo mnie przechodzilas hehe ale widzialm ze nic nie znalazlas na carboodzie hehe jednak dotarlas i ty:) my dzis troszke kupilismy i nawet fajnie cenowo i oczywiscie skusilismy sie na chomiczka dla malej hehe nie ma to jak robic se zoo w domu hehe jescze tylko kot i pies i komplet a pozniej to juz na ogrodzie to i krowa sie znajdzie kury hehhe nie no zartuje hehe i jak tam mamusie duzo was dzis spotkalam ale Kamilka ty to chyba bokiem gdzies bo cie nie spotkalam hehe oki uciekam bo dzis kolejni po sofy maja wpasc zobacyzmy cze mnie znow wykoluja heheh pozdrowionka i sloneczka zycze :)

reklama
Hej,
ja byłam i spotkałam dziewczyny. Nie wszytskie, ale trudno żeby wszystkie sie zawsze spotkały. Idziemy szukac okazji a nie siebie :) U mnie dzis bez wiekszych rewelacji. Jezeli Kasia nie dotarłas to w sumie wiele nie straciłas a i car boot byl mniejszy niz tydzien temu.

Do góry