reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

Swieta,swieta i prawie juz po,dzis bylo slonecznie wiec wybralismy sie na spacerek,dzieciaki mialy radoche a i ja przynajmniej nie siedzialam w domu i nie obrzeralam sie hi hi,a potem troche relaksu przy tv a teraz juz czas by Gabrysia ulozyc do snu,wiec kolorowych snow wszystkim,dobranoc :-).

reklama
witam mamusie no i mamy po swietach objedzone, odpoczete bynajmniej u nas tak heheh a jakiego sie lenia mialo heheh jak to u was mamusie jak samopoczucie bo jak widac za oknem nieciekawie no ale kiedys sie rozpogodzi heheh :))

LIVI przepraszam ze ci wtedy nie odpisalam ale nic na karcie nie mialam jak zawsze z reszta hehehe ale tak myslelismy bo wiadomo twoj R nie dziwie sie biedny taki zmeczony, ale mam nadzieje ze odpoczol w koncu, widzialam was jak jechalam z parku pewnie bysmy sie spotkali jak bysmy sie pojawili pare minut wczesiej ale mojego M i tak trudno bylo wyrwac z domu hehe ale spotkalismy Marte zmarznieta, faktycznie bylo zimno :)

a ja dzis uziemiona bo ma wpasc do mnie kontrola z PPM niby maja byc na 2 ale u nich to nigdy nie wiadomo heheh wiec pozostaje mi byc caly dzien w domu ale pogoda i tak niezbyt mam nadzieje ze pozniej wyjdzie jakies sloneczko :))

oki doki uciekam do mojego rozrabiaka ostatnio moje dziecko przechodzi chyba jakis zly okres bo taka niegrzeczna mam nadzieje tylko ze szybko jej to minie ale moja mama mnie pociesza ze ja tez taka bylam i moj tez wiec mieszanka normalnie swietna maly diabelek heheh buziaczki dla was milego dzionka pa odezwe sie pozniej aaa

KASIAIOLA swietne fotki :))
a co do LIVI kochana ty powinnas mala wyslac na reklamowki w tv normalnie taka przesliczna normalie jak modelka a te oczka to juz wogole kurcze ze te dzieciaczki sa takie fotogeniczne nie to co my hehhe bynajmniej ja heheh

Hejka mamusie,pogoda dzis nie za ciekawa byla wiec ja szybciutko tylko rachunki zaplacic i z powrotem do domku,moj synus wlasnie probuje odgrysc nos misiowi ha ha ale sie biedny meczy:-D,Livi a Ty co zes sie tak ukryla na NK:-p,dobra wystarczy na dzis pisania bo mi paluszki sie zmecza:-D,jutro sie zobaczymy mamuski na Play Group to sobie buzki pomeczymy ha ha ha to narazie pa pa;-).

A gdzie Was wszystkie wywialo,nikogo ani widu ani slychu:no:,a my za godzinke wybieramy sie na wycieczke do boltonu:tak:,mam nadzieje ze bedzie udana no i pare fotek sie porobi,ok zmykam zjesc sniadanko i wymarsz,milego dzionka zycze:-D.

Sylwia pogoda bedzie super wiec zycze Wam udanej wycieczki :) jesli wierzyc prognozom (a bardzo chce) to czeka nas bezchmurny sloneczny i cieply weekend (nawet 16 stopni a odczuwalnej to pewnie z 18 :)) jak ja stesknilam sie za taka pogoda!!
wczoraj polozylam moja Ole spac na popoludniowa drzemke i jak zasnela tak obudzila sie o 22 - rzeska do zabawy a trzeba bylo jeszcze dac kolacje i wykapac i w efekcie poszla spac przed polnoca :) nie jest zbyt wyspana ale pogoda mi to wynagrodzi :)
ok no to ide na sniadanko

Kasiu pogoda sie sprawdzila no i wycieczka sie udala,bylo fajowo,nawet Gabrys odczul zmiane bo ani razu nie marudzil:-),taka odmiana dobrze i mi zrobila bo ile mozna siedziec w jednym miejscu,pozdrawiam Was kobietki wiosennie niech Wam ta pogoda duzo energi doda tyle by codzien z rana Wasza buzia byla rozesmiana,a to mi rymowanka wyszla ha ha...,no to ja juz zmykam bo Gabrys swe oczeta juz zamyka,dobranoc.

hejka. faktycznie tu pusto, a tyle chętnych było mam na forum. U nas znów choroba Wiki od soboty gorączkuje, zaraziła Sarę a teraz mnie rozłożyło. Oczywiście byłyśmy u Pani M, i znów paracetamol. Dobrze że mam zapas leków z Polski to może jakoś to będzie. A faktycznie dziś pięknie było, tez poszłyśmy do parku na buju buju i w piaseczku pogrzebać :-). Oby pogoda się utrzymała i prognozy kasiaioli się sprawdziły :-)
pozdrowionka dla mam i dzieciaczków

reklama
CHMURKOM TRZEM :) ZYCZYMY POWROTU DO ZDROWIA I NIECH W KONCU ZOSTAWIA CHOROBSKA GDZIIES DALEKO DALEKO ;)
fajnie ze wycieczka sie Wam udala SYLA... moze i ja sie gdzies wybiore w weekend - chociaz moj Artek zamierza sie zabrac za robotki w ogrodku wiec to stoi pod znakiem zapytania
a teraz uciekam odespac wczorajsza noc :) kiss kiss

Do góry