reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

reklama
Dzien doberek z rana,zapowiada sie sloneczny dzien,ciesze sie bo Gabrys juz wyzdrowial tylko katarek troche meczy no to podaje Mu kropelki ale wrocilam do Calpolu bo te ktore polecila p.M.nie skutkuja nic a nic,ok to na tyle trzeba zjesc sniadanko i wyruszyc na powietrze,milego dzionka;-).

witam serdecznie co tu tak cicho no w sumie nie dziwie sie bo dzis taka piekna pogoda no to wszystkie na spacerkach hehe
co do koszyczkow dzis nie mieli juz maja byc jeszcze w przyszlym tygodniu centa to 5 funtow takze jak nadal bedzie ktoras zainteresowana w co watpie to pisac :)) pewnie do tego czasu juz cos znajdziecie

dzis kupilismy malej piaskownice z argosa dwu stronna naprawde rewelacja polecam mala to taka radoche miala piasek tez nie drogi wystarcza 3 worki i spoko nasza mala zachwycona

no jutro wazny dzien hehe carboot mam nadzieje ze bedzie duzy heheh i ze wogole bedzie heheh :)) rano dam znac czy cos jest buzka teraz uciekam do mezulak pa spokojnej nocki

Witamy....
Odnosnie koszyczków -mój mąż dziś kupił w Warrington w polskim sklepie ,jeszcze mieli ( nie za duży ale też i nie malutki :) po 3.50f To tak jakby jeszcze ktoś potrzebował...
Pozdrawiamy wszystkie mamy i ich pociechy....Zdrówka dla maluszków;-)

Witam dziewczyny !! Dawno mnie tu nie było , ale zajęta byłam birthday party Wiktorci. Urodzinki wypadają w wtorek ale oczywiście imprezka już zaliczona :-). Jutro oczywiście wpadnę na aerobik z dziewczynkami, więc się zobaczymy :-). Mam nadzieje że jeszcze zostały jakieś bilety na wtorek, bo Wiki bardzo chętna . Oby pogoda dopisała , bo co tu robić z dziewczynami . Może któraś z Was wybierze się na basen Howe bridge ? Do zobaczenia jutro , pa

Dobry wieczór !!!! Gdzie wszystkich wywiało :-). Chyba jakaś cisza przed burzą he he. Siedzę sama i się nudzę. Dziewczynki śpią a mężulek do pracy poszedł. Tv i komp opanowany :D. Może jutro pogoda będzie lepsza i jakiś spacerek zaliczymy > Miłych snów wszystkim

czesc wszystkim a raczej tym ktorzy tu jeszcze zagladaja ;) pogoda kiepska a glowa bardzo boli ;/ mam nadzieje ze przejdzie.moglby deszcz przestac padac chociaz na czas zakupow. trzeba sie juz powoli zaopatrzac na swieta.ma moze ktoras mama pojecie gdzie moge kupic serwetki do koszyczka - niestety w "hospicu" nie ma.

Kasiaiola poszukajcie w sklepach z posciela. Jeden jest na deptaku a drugi w pasazu. Czasmi widzialam tam serwetki. Pozdrawiam

Czesc mamusie,no tak pogoda nie ciekawa i moze tak do konca tygodnia byc a dzieciaki maja wolne i co tu robic:confused:,dobrze ze dzis wyjscie do biblioteki a jutro play group bo moja corcia to tylko przed tv lub kompem siedzi,nudzi sie biedactwo przez ta pogode,ok narazie spadam ogarnac sie i domek bo trzeba jeszcze wyjsc do sklepu,no to do zobaczonka o 2:00 pa pa :tak:.

reklama
Do góry