reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leigh

MASAKRA - biedne dziecko - do glowy by mi nie przyszlo ze mozna tak dziecko okrutnie potraktowac.to fakt Zuzolka - babie z takim wygladem w zyciu bym dziecka nie zostawila... no a my znowu nie dotarlysmy na play group.Olcia wciaz ma biegunke i w dodatku nie chce teraz ani jesc ani pic a brzuszek ma zapadniety :/ no ale mam nadzieje na 30 marca dotre do biblioteki - bilecik juz mamy :)

reklama
myszavik jezeli wciaz nie obejrzalas tego to nie ogladaj - ja pozalowalam ;/ niestety zalacznika nie moge odczytac nie wiem dlaczego. wszystkie mamusie i dzieciaczki maja pozdrowienia od pani od angielskiego :)

Kasiaiola Gabrys tez jeszcze ma biegunke to juz 6 dzien wiec jutro idziemy do lekarza,szkoda mi ze dzis nie moglam byc na play group ale po co narazac inne dzieciaczki,mam nadzieje ze w poniedzialek dziewczynki bedziecie szly na play group jakby co to ja sie pisze,tylko dajcie znac co i jak,no dobra na tym koncze pisanko moze jeszcze pozniej wejde na stronke to pa.

Ah zapomnialam napisac moja Niki miala jakies jednodniowe zle samopoczucie i jest ok,a Gabrys dzis zjadl caly sloiczek zupki bo ostatanio jakos nie mial ochoty i na samym cycusiu byl,wiec Kasiu nic sie nie martw Olcia napewno tez wkrotce zawola o jedzonko i wtedy bedzie nadrabiac straty hi hi...,ok kobietki czas na spanko Gabrysia,spijcie dobrze mamusie a dla dzieciaczkow kolorowych snow,DOBRANOC :-).

Kasiaiola jeszcze pare dni i jej przejdzie. Pamietasz jak moja Olivia miala ponad tydzin biegunke. Jak poszlam wtedy do lekarza to nic mi dla niej nie dal tylko powiedzial, ze jak sie tyle meczyla to jeszcze pare dni i jej przejdzie. Przeszlo i wtedy apetyt wrocil. Jak ja tak goni to brzuszek tez boli dlatego nie ma apetytu. Zdrowiej Olenka bo Olivia teskni :)
Sylainikaigabi w ten i w nastepny poniedzialek nie ma paly group kolo mnie. Dzieci maja wole wiec wracaja dopiero po Wielkanocy. Dominika mowila, ze nasza grupa w srode odbywa sie normalnie. Moze NIkola bedzie sie chciala przejsc :)
Aerobik w bibliotece jeszcze w ten poniedzialek bedzie.
Ide teraz sniadanie zrobic.

Dziewczyny we wtorek w bibliotece bedzie robienie Wielkanocnych kapeluszy i malowanie jajek. Wszystko dla dzieci ponizej 12 lat wiec Sylainikaigabi i Chmurkitrzy mozecie zabeac starsze dziewczyny. Bielety sa do odbioru w bibliotece sa za FREE (jeszcze sa wczoraj bylam) Bedzie nas troche wiec zastanowcie sie i po bilety :)

Dobra ide na sniadanie. Do pozniej xx

CZESC! No faktycznie Livi pamietam jak Olivia miala biegunke i Wasza historie z lekarzem, na wszelki wypadek mamy kolejna wizyte na dzisiaj.Co prawda juz troche lepiej jest ale moglaby chociaz cos pic ;/ no nic juz dosc o tym - Gabrysiu mam nadzieje ze juz niedlugo tez wrocisz do zdrowia - skoro sloiczek caly zostal zaliczony to jest coraz lepiej :) moja Ola wlasnie spi wiec ide troche posprzatac.przez ta chorobe to jak nigdy zasypia sama w lozeczku i spi ok 2 godz (zawsze spala w wozku za dnia) no i noc dzisiejsza tez przespala bez zadnej przerwy.szczerze mowiac mimo tego ja sie nie wyspalam, wstalam z bolem glowy i wciaz mnie boli.a zaczelo sie wczoraj- ogladalam "ARMAGEDON" na ktorym co chwila zalewalam sie lzami az w koncu mnie glowa rozbolala.no to lece do "garow" :/

witam z wieczorak i mam pytanko czy jest jakas mama zainteresowana na jutro do biblioteki na 12 na pogaduchy? i herbatke z maszyny heheh ktora chetna pisac :))

ja sie napewno wybiore :))

a teraz uciekam ogladac na wspolnej :p

reklama
Do góry