reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

MlodaMamaMonia masz kochana racje ,wiesz u mnie jest jednak inaczej ja wiem ze dala bym rade i sadze ze gdyby u Ciebie do tego doszlo(NIE ZYCZE CI TEGO )tez bys dala rade . ale takie mysli odrzucamy:happy:.moj zaczyna nocne zmiany nie nawidze ich,a ja chora tak wogole i nie moge sie wyleczyc :no:

reklama
Mysle ze sie zdecyduje jednak na ten General to najlepsza opcja... A a propo tych facetow to moj partner dzisiaj stwierdzil ze sama chcialam byc w ciazy a teraz nazekam( mialam kryzys i musial sie zwolnic z pracy bo ledwo na oczy widzialam) jemu przeszkadza ze ciagle jestem zmeczona a wczesniej mowilam ze ciaza to nie choroba i bede robic wszystko. Wkurza mnie to bo nie to jest najgorsze ze zle sie czuje ale to ze nic mi nie pomaga a staram sie unikac lekow jakichkolwiek. Ach ci faceci bez nich zle a z nimi tez niedobrze:D

Karaluszek, moj obecnie tez ma nocki,a potem popoludnie i tak na zmiane, ale wole chyba jego nocki, bo wtedy spie, a w dzien roznie bywa ze mna i lepiej sie czuje jak wiem, ze on jest ze mna mimo, ze czasem spi :D ja tez nie dawno chorobe przechodzilam,ale antybiotyk i po tygodniu juz jest wszystko ok, Mala tylko daje o sobie znak, ale co sie dziwic, niedlugo juz na swiecie bedzie z nami ;-)

Witajcie kobietki
;-)

Kateusia
ja rowniez slyszalam nie ciekawe informacje na temat royal hospital ale mimo to jest rownowaznia z pozytywnymi opiniami. nie wiem jak mozemy oceniac szpital z opini, dla jednej bedzie ok a dla drugiej niestety nie spelni oczekiwan. ja bylam 3 razy na usg i nie moge nazekac na polozne i mam nadzieje ze mimo mieszanych opini moj porod bedzie spoko. choc nie ukrywam z boje sie . :zawstydzona/y:a co do Twojego partnera to przepraszam ale troszke przesadza...sama chcialas byc w ciazy ....glupol !!! powiec mu na drugi raz ze sama nie moglas sobie zrobic malenstwa i nie moze tak mowic ze powinien zrozumiec ze hormony daja sie we znaki i jak chce to mozecie sie zamienic i oddac mu brzusio i sam sie przekona ze to nie jest lekka praca . wiesz pod tym kontem moj jest bardziej wyrozumialy wie ze jak hormonki buzuja to lepiej sie nie odzywac tylko wysluchac i przytulic a co do zmeczenia to sam juz czasami nie moze zrozumiec dlaczego ja nie odpoczne :)

MoniaMlodaMama Monia ja juz jestem chora 2 raz pierwszy raz bralam antybiotyk i nie chce juz brac bo boje sie o malego. moj tez tak ma ze teraz zaczol nocki a pozniej popoludnia jak nie myle , ale juz od 10pazdziernika bierze urlop . a co do poprzedniego Twojego Moniu postu to masz racjie mimo iz jest to koncowka ciazy to moj jeszcze nie umie moze nie pogodzic sie ale dopuscic do siebie mysli ze zostanie tatusiem . przez 33 lata byl sam i tu nagle zmiana o 180stopni w jego zyciu - ale wiem ze bedzie dobrym ojcem i przyjdzie czas ze sie odnajdzie w nowej roli w swoim zyciu :)

To czy dobry szpital czy zly to decyduja wlasnie opinie pacjentek. Jesli wchodze na strone NHS a weszlam na strone maternity unit w obu szpitalach do tego widze duzo niepochlebnych opini od pacjetow ktore widnieja na oficjalnej stronie to dla mnie jest to jednoznaczne.Szpital ma gorsze wyniki i gorsze opinie co nie znaczy ze general jest 5 gwiazdkowy. Do tego dochodza opinie osob ktore znam i koniec, wole pojechac dalej niz ryzykowac. Kolezanka miala cesarke w royalu i byla bardzo zadowolona, ale mysle ze cc jest rodzajem operacji wiec musza sie bardziej zajac.
Kateusia co do twojego chlopa to przeciez zgodzil sie na ojcostwo, stworzyl dziecko wiec nie moze powiedziec ze ty chcialas, bo on je tez chcial. Teraz musi przechodzic ciaze razem z toba :-D. Byle by nie zaczal tyc za bardzo.

Wiecie co kobitki jak tak czytam o tych naszych facetach to sie sie zastanawiam czy to my jestesmy ,,gorsze" ze swoimi hormonami czy to po prostu bedziemy miec wiecej o jedno dziecko, bo czasem tak sie zachowuja? :D Ale jak juz pisalam po porodzie zobaczymy mega zmiane ;-)

Ja mysle ze mojemu facetowi najbardziej przeszkadza to ze mimo iz w domu jestem raczej zmeczona i nic mi sie nie chce to w pracy pracuje nadal z takim samym zaangazowaniem moze staram sie nie przemeczec ale on mysli ze tak nie jest... No i pewnie dodatgkowo dochodzi to ze zrobilam sie jakas taka bardziej nerwowa i wrazliwa takze jak tylko cos sie dzieje to reaguje bardzo emocjonalnie a on raczej nie jest przyzwyczajony.. ach nic to... jakos przezyje... Pozozstaje mi czekac i mysle ze w koncu minie ten najgorszy okres:D A jak bedezie widac brzuszek to inaczej bedzie reagowac:D

reklama
Hej .
dziewczyny mam pytanie do mamusiek ktore maja juz dzieci i kupowaly pampersy w aldiku. jaka jest wasza opinia na temat tych pieluszek ;-)???
a co do facetow to nigdy za nimi nie nadazymy. :-)

Do góry