reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Dziewczyny czy to normalne ,ze minął rok od urodzenia a ja nie czuje się dobrze w swoim ciele. Jak patrze się na siebie chce mi się płakać, próbowałam ćwiczyć i diety ale nic nie działa :-(
POZDRAWIAM

Kessi GRATULACJE !!!! Czekamy na foty ;-)

Elllaaa ja jester na lekkostrawnej diecie bo jeszcze karmie i sporo jeżdżę na rowerku od 2 tyg schudlam 2 kg i sporo cm poleciało w dół ;-) a jak nie karmisz to polecam dukana ;-)

Verita zgadzam sie z cosola - pozytywne myślenie ;-) jeszcze trochę i będziesz tulic Malenka różowa kluseczke ;-)

Witam. Jestem przyszla mloda mama niedlugo mam pierwsza wizyte u poloznej i tak sie zastanawiam ogolnie ktory szpital w Leicester wybrac? Moja siostra, ktora takze tutaj mieszka rodzila 5 lat temu w Glenfield Hospital ale to strasznie daleko i boje sie ze jakby co to moj partner bedzie mial problem z dojazdem.( Moja siostra lezala tydzien z corcia bo wczesniaczek) Jakie sa wasze opinie na temat szpitali w Leicester?

Witam. Jestem przyszla mloda mama niedlugo mam pierwsza wizyte u poloznej i tak sie zastanawiam ogolnie ktory szpital w Leicester wybrac? Moja siostra, ktora takze tutaj mieszka rodzila 5 lat temu w Glenfield Hospital ale to strasznie daleko i boje sie ze jakby co to moj partner bedzie mial problem z dojazdem.( Moja siostra lezala tydzien z corcia bo wczesniaczek) Jakie sa wasze opinie na temat szpitali w Leicester?

Gratulacje :-)
Co do szpitali to wybierz general hospital jest na evingtonie, w zadnym wypadku nie daj sie skusic royalem, za duzo zlych opini nawet od Angielek, ja tez nie jestem zachwycona nimi, bede rodzic w general.

reklama
Do góry