reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Hej .
dziewczyny mam pytanie do mamusiek ktore maja juz dzieci i kupowaly pampersy w aldiku. jaka jest wasza opinia na temat tych pieluszek ;-)???
a co do facetow to nigdy za nimi nie nadazymy. :-)
Wiesz ja po pierwszym synu nie experymentuje juz i kupuje tylko pampersy lub huggesy. Jest promocja w Tesco za prawie 200 sztuk 20 funtow, ta promocja jest w zasadzie zawsze jak nie w Tesco to w Asda.Ja probowalam roznych innych piecluch i zawsze cos....

reklama
Jesli juz jest poruszany temat o wyprawce i w ogole to chcialabym zapytac jakie mleko modyfikowane jest lepsze Polskie np.Bebiko czy jakies angielskie jest rownie ok ?
MlodaMamaMonika ja w PL uzywalam Bebilonu dla alergikow i wiem ze jest odpowiednik angielski moze dziewczyny beda wiedzialy- ale polecam jak najbardziej Bebilon :).
Verita dziekuje musze jutro zobaczyc czy u nas jest taka promocja :)

Angielski odpowiednik Bebilonu to Aptamil i jest bardzo dobry moja siostra karmila swoja corcie nim bo nie mogla piersia i mala rosla jak na drozdzach...

reklama
Co do pampersów z Aldika to ja je stosowałam u syna i bylam zadowolona. Nie miał żadnych odparzeń i nic mu nie było, nie przeciekają. Teraz też stosuję u córci i jest ok.
Jesli chodzi o mleko to my też kupujemy Aptamil, bo w razie wyjazdu do PL nie trzeba dziecka przestawiać na inne mleko używając tam bebilonu, ponieważ to to samo. Taki maluszek i tak wielki stres przechodzi taką podróżą to chociaż w karmieniu nie ma wtedy żadnych rewolucji.

Do góry