reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

my bylismy w sobotę w Abbey Parku ale karuzele były zamknięte ze względu na podmokły teren. Poszliśmy na plac zabaw.
W nocy ok 2 wylądowaliśmy na porodówce a o 4:08 przyszła na swiat nasza córka Dominika 3640kg. Do domku wrócilismy ok13. Mała daje na razie w kość non stop płacze:wściekła/y:Może jej to przejdzie
Pozdrawiam

reklama
cosola- fajnie by bylo dzielic sie opiniami na temat miejsc w ktorych sa jakies atrakcje dla dzieci i doroslych:-) ja Wam polecam: TROPICAL BIRD GARDEN, WHEELGATEPARK, tylko tyle bo wiekszosc napisala kolezanka:-) Maksymilian- GRATULACJE dla Was rodzicow, niech sie mala zdrowo chowa:-)

Maksymilian gratuluję córeczki! schemat porodu jak u mnie, 2 godziny i po wszystkim:tak: mam nadzieję że Mała szybko przyzwyczai się do świata i nie będzie Wam dawała za dużo w kość (może to przez upał?), pozdrawiam!

Czesc wszystkim, mam pytanie nie wiecie jak tu wygladaja szkoly rodzenia? Czy sa platne czy nie, moze zajecia sa nawet w weekendy? Jestem w 29 tygodniu ciazy i mysle, ze moze czas o tym pomyslec ?!

MlodaMama my byliśmy w szkole rodzenia w pierwszej ciąży. Było to jednorazowe spotkanie ok 2 godzin w szpitalu. Nic ciekawego nie było nie polecam. Zapytaj położną o szkołę rodzenia. My od położnej dostaliśmy numer telefonu i umawialiśmy się na spotkanie do szkoły rodzenia.

Maksymilinan gratulacje coreczki:) mala pewnie musi sie przyzwyczaic do tego swiata...
MlodaMama ja wlasnie wybieram sie 4 sierpnia do szkoly rodzenia do szpitala. Dzownilam tam z miesiac temu bo tak poradzila mi polozna i umowilam sie na konkrtena date.

Pytanie do wszystkich mam: pracyjecie na caly etat, na pol etatu czy siedzicie z dziecmi w domu??Pytam bo jestem ciekawa jak to wyglada u innych czy musialyscie wybierac??

Jesli chodzi o mnie to ja pracuje na okolo 30 godzin w tygodniu czasami wiecej. Zalezy jak mnie potrzebuja. Za dwa tygodnie ide na urlop;-) bo musze wykorzystac przed macierzynskim. A pozniej planuje byc 9 miesiecy na macierzynskim i powrot do pracy na tylko 30 godzin bo bedziemy na zmiane z mezem zajmowac sie maluchem:-). Taki jest plan ale jak to bedzie to czas pokaze.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Ciężarówki, mam do sprzedania (bardzo tanio, po 20-50 pensów za sztukę) ciuszki na chłopca od zera do 1.5 roku i na dziewczynkę od 0 do 3 miesięcy, jeśli któraś jest zainteresowana to proszę o kontakt, możemy się spotkać albo mogę przesłać zdjęcia, jeśli ktoś jest czymś zainteresowany:tak:

Do góry