MlodaMamaMonika
Powoli wdrążam się
Verita, ja rowniez tam , a na kiedy masz termin?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki za podpowiedz, tak sie zastanawialam czy do daty czekaja czy jak oni to ustalaja.Polaa mialas jakies daty do wyboru czy po prostu dali ci termin? Bo akurat rowny tydzien przed to zla data dla mnie. Termin normalny mam na 11 pazdziernika ale z usg dali na 4 pazdz i teraz sobie mysle ze to by bylo az 2 tygodnie przed wlasciwym terminem (wg. mnie) dobrze ze po 36 tyg ciaze uznaje sie za donoszona, ja juz nie moge sie doczekac :-)Verita jak cc to dadzą Ci termin tydzień wcześniej, ja po cc byłam w szpitalu 48 godzinRodziłam w Royal'u ale na pewno wszędzie te same zasady. To już niedługo, zleci na pewno;-)
.Odwolalam rodzinke zeby nie przyjezdzala mi w tym terminie bo jednak wole byc sama sobie, nie licze na pomoc, nie chce zeby mi ktos sie wtracal wiadomo po porodzie spadek hormonow i ma byc spokoj a nie goscie na dluzej.