reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
witam szukam mam z okolicy Hinckley koło basenu lub okolice Braunston :-):-):-) ja mieszkam w tych okolicach i mam 2 letnią córeczke

Witam, mam na imie Agnieszka w Leicester mieszkam prawie 3 lata,ale od wrzesnia mieszkamy na Braunstone na LE3 2PU, mam corke Nikole ma 3 lata. Chetnie sie spotkamy z jakimis dziecmi i mamami i wspolnie spedzimy milo czas:p

Witam, mam na imie Agnieszka w Leicester mieszkam prawie 3 lata,ale od wrzesnia mieszkamy na Braunstone na LE3 2PU, mam corke Nikole ma 3 lata. Chetnie sie spotkamy z jakimis dziecmi i mamami i wspolnie spedzimy milo czas:p

super to widzę że mieszkasz nie daleko mnie może jak będzie ładna pogoda to spotkamy się w parku z dzieciakami :-)

:-D bylo chyba w marcu az caly tydzien :-D tez siedze w domu i najwyzej na ogrodek wyjde ,tylko ze nie daje rady sama na duzsze wyprawy .Mowia ze jesien bedzie pogodna wiec czekam

A ja słyszałam, że jeszcze ma być ładna pogoda:tak:

Verita no co Ty nie pamiętasz? W maju były upały, pamiętam już ledwo chodziłam z brzuszkiem a gorąco było jak na Anglię:tak: no ale od tej pory pada:wściekła/y:

Witam nowe mamusie:-)

Jestem tak zdolowana tymi deszczami ze pamietam tylko ten marzec bo akurat pracowalam :no: cale dnie i nic sie nie nacieszylam;-)
Ale jak mowisz w maju tzn ze co drugi miesiac czyli ??? teraz ??? Czas najwyzszy :-D

Wszystko możliwe:-D hehe.

Ja się już odzwyczaiłam od upałów w Polsce i nie lubię ich za bardzo ale to co teraz tu się dzieje to sama mam dość:wściekła/y: nie można wyjść z dziećmi na spacer. Mam nadzieje, ze jeszcze będzie słonecznie:tak:

reklama
Hej witam nowe mamy:-)
Co do pogody to tragedia w tym roku, ale od piatku ma być ponoć troche ładniej i mniej deszczowo. mam nadzieję, że się sprawdzi bo w Abbey parku będą karuzele i poszłabym z młodym niech ma trochę atrakcji.
Co do porodu to nadal czekamy jak się nic nie wykluje do 25 lipca to idę na wywolywanie
POZDRAWIAM

Do góry