reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
agnieszka mam konto na fb :) zaraz Ci wysle pw z danymi :tak:
a na spotkanie jak najbardziej sie wybieram :)

Gogat mamy swoje numery telefonow wiec jutro jestesmy w kontakcie:tak:
ja mysle, ze po 15 bede dala rade, Ty mi po prostu napiszesz jak sie u Ciebie sytuacja przedstawia bo wiem, ze z takim malenstwem trudno ustalic konkretna godzine;-)
A jesli bedziesz uwazala, ze tak kolo 11 jestes juz gotowa to wtedy dam rade na pewno :) poloze Go najwyzej pozniej:) tez nie ma problemu:-) daj znac rano, pogoda ma byc podobno a jesli cos by sie z nia pochrzanilo to zapraszam do mnie na kawke czy herbatke:tak:

Ostatnia edycja:
agnieszka mam konto na fb :) zaraz Ci wysle pw z danymi :tak:
a na spotkanie jak najbardziej sie wybieram :)

polaa fajnie,dziękuje za dane,już wysłałam zaproszenie:)
Super że wybierasz się na spotkanie!

...ale wam dobrze dziewczyny z tymi spacerami oby tylko pogoda wam dopisała :tak:
Ja nie długo idę do pracy...ehhh nie lubię poniedziałków!

Cześć Dziewczyny :)

Już myślałam, że mieszkacie bardzo daleko ode mnie - piszecie o słonku, a u mnie nawet kawałeczka nie było, ale już się i tutaj pokazało :) Niestety i tak ciepło nie jest
:(
Iwonka - życzę ''cierpliwości'' w czasie lotu i super pogody w czasie pobytu w PL :)
Agnieszka.kk - mieszkamy w Gd, ale uważam, że Twoje strony są równie piękne i fajne co trójmiasto. Zanim urodził się mały często robiliśmmy sobie z mężem wycieczki w Twoje okolice i zwiedzaliśmy wszystko co związane z historyczną stroną naszego kraju. Sama przyznasz, że tego u Was nie brakuje :) Teraz każdą wycieczkę musimy już planować pod kątem małego i spontaniczne wypady poszły w zapomnienie :( Czekamy aż Seba podrośnie i wtedy ponownie ruszamy w teren, aby pokazać to wszystko małemu :)
Jestem pod wrażeniem Twojego fotobloga, kawał dobrej roboty kobieto :)
Gogat, Polaa - udanego spacerku i słoneczka, żebyście nie musiały uciekac do domku :)
Uciekam- zaraz przychodzi do nas towarzysz zabaw Sebastiana, więc wszystko stanie na głowie :)
Pozdrawiam
Kasia

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki ktore wybieraja sie w sobote. Na fejsie wlasnie pojawila sie infromacja:
WIADOMOŚĆ DLA ZAINTERESOWANYCH SPOTKANIEM 13 SIERPNIA
O GODZINIE 16.00, W BUDYNKU MANOR HOUSE, LE3-2BG.
Prosimy o potwierdzenie przybycia na w/w spotkanie na
adres e-mail: magmar2011@yahoo.p

Hej dziewczynki ktore wybieraja sie w sobote. Na fejsie wlasnie pojawila sie infromacja:
WIADOMOŚĆ DLA ZAINTERESOWANYCH SPOTKANIEM 13 SIERPNIA
O GODZINIE 16.00, W BUDYNKU MANOR HOUSE, LE3-2BG.
Prosimy o potwierdzenie przybycia na w/w spotkanie na
adres e-mail: magmar2011@yahoo.p

Stinka dzięki za info.:)
Za raz potwierdzę jeszcze raz nasze przybycie.

Pozdrawiam was!
Życzę miłego wtorku:)

Dziewczyny a jak to trzeba potwierdzić? Wybieram sie na to spotkanie ale jeszcze nic nie potwierdzałam:no: Z gory dzięki za informację;-)

Umówiłam się z Gogat na 15 na spacerek z maluchami:tak:
Mam nadzieje, ze pogoda do tej godziny sie nie zmieni hihi:-)

reklama
Iwonka, super ze podroż udana:tak: grzeczny synek ;-) udanego pobytu.
A jeśli chodzi o to potwierdzenie też tak pomyślałam ale chcialam sie upewnić;-)

Do góry