reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Iwonka a jaka pogoda w Polsce? W Leicester dzis nawet ladnie :D

Ja w koncu mialam spotkanie z midwife. Miala troche przepisywania z mojem karty z poprzedniej kliniki. Siedzialam u niej ponad poltorej godziny. Teraz czekam tylko na list ze szpitala z data spotkania z konsultantem :D

reklama
Stinka, u mnie, czyli w Kłodzku:-) słonko świeci, przez tą angielską pogodę;-) jestem już zadowolona jak tylko nie pada:-D.
A teraz idę na taras z kawka nadrabiać zaległości w prasie;-) a Bartuś niech wymysla babci jak ma się z nim bawić:laugh2:.
Naprawdę, dopiero jak się nie ma przy sobie "rodziny" to człowiek widzi i docenia jak babcia i dziadek są potrzebni i wnukom i rodzicom.

Iwonka to super, ze pogoda dopisuje:tak: chociaz ostatnio to chyba w Anglii bylo o wiele ladniej niz W PL:-) na pewno mielismy mniej deszczu, o dziwo:-D kiedy wracasz??

A ja dzisiaj spotkalam sie z Gogat:tak: super dziewczyna a malutki Adaś przeuroczy:tak::-)

Iwonka to widzę, że się pięknie ustawiłaś :) jednym słowem pojechałaś odpocząć od UK i dziecka :p oczywiście żartuję - żebyś nie czuła się urażona. Sama wiem doskonale jak to jest po przyjeździe do PL. Dziecko znika z innymi członkami rodziny i ani myśli posiedzieć z mamusią :) Dobrze, że chociaż tam trafiłaś na słonko. Baw się dobrze i w domku i nad morzem :)

Polaa i Gogat udany pierwszy spacerek to i pewnie znajomość będzie udana :) A jak takie fajne z Was dziewczyny jak pisze Polaa, to może kiedyś i mnie zabierzecie na taki spacerek? :)

Mam pytanko czy w tym potwierdzeniu sobotniego spotkania trzeba podać ile osób przychodzi? Czy tylko wystarczy napisać, że się będzie obecnym?

Pozdrawiam
Kasia

Kraje_K haha fajna dziewczyna to Gogat hehe a jakie Ona o mnie odniosla wrazenie to nie wiem :no::-D chociaz mowila, ze milo bylo poznać:-D
a jesli chodzi o spacer to jak najbardziej zapraszamy:tak:gdziesz mieszkasz dokladnie jak mozna wiedziec??;-) Fajnie byloby sie poznac:tak:

Wlasnie napiszcie co z tym potwierdzeniem w zwiazku z sobotnim spotkaniem, prosze:tak:

Agnieszka ja tez tylko napisalam, ze bede i ze mna dwie osoby. Zabieram faceta i kolezanke!

Dziewczyny musze Wam opisac co nam sie przydarzylo wczoraj. Tragedia!
Pewnie wiekszosc z Was wie, ze na miescie wczoraj w nocy byly zamieszki z udzialem tzw. riots. Okolo 10 z mezem i znajoma para bylismy w nandos jak zaczeli wybijac tam szybe. Normalnie szok, wszyscy wpadli w panike i uciekli wyjscie awaryjnym na tyl budynku. Niestety jest tam slepa uliczka i musielismy czekac az policja ich przegoni aby opuscic restauracje!
Ja normalnie nie jest panikara. Mysle, ze gdyby nie ciaza to bym tam filmiki nagrywala bo akurat mialam aparat w torebce. Jednak tak spanikowalam, ze zaczelam plakac i trzeslam sie jak galareta. Moja kolezanka - juz mama zaczela na mnie krzyczec, zebym [przestala bo dostane skurczy i zaczne rodzic i od razu mi przeszlo :) Wszystko trwalo moze 10 minut. Przyjechala policja i chuliganie uciekli. Obawialismy sie o samochod bo zostawilismy w jednej z bocznych uliczek, ale na szczescie byl caly :D za to sklep obok wszystkie szyby wybite!!!

Dla wszystkich dziewczyn ktore maja fejsa Say "No" to rioting in Leicester | Facebook - jest tam kilka zdjec.

stinka jak mi wczoraj o tym napisałaś to sama się kurde przestraszyłam:tak: a mój mąż ma dzisiaj trase do Londynu, oczywiscie nocka.

Kurcze a moje dziecko cos jest chore:/
obudził się z mega katarem:tak: oczy załzawione :( i wstał wyjatkowo wczesniej nie zawsze.
Goraczki nie ma, mam nadzieje, ze nic powaznego.

reklama
stinka alergia raczej odpada, oczka załzawione od katarku a teraz doszedł jeszcze kaszel:wściekła/y: On mi w ogóle praktycznie nie choruje, mam nadzieje, ze przejdzie :) a jak nie to bedzie sie trzeba wybrać do lekarza:tak:

Tak i się cieszę bo jeszcze nigdy nie miał antybiotyku :)
czasami był przeziebiony, jedyne co to swojego czasu miewał biegunki, zwlaszcza jak w Polsce byliśmy:tak:

Do góry