reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Hej dziewczyny
Pani Iwonko co to jest Manor House??
B3 Pati a gdzie pracujesz dla Ala Carte ja pracuję już dla nich 3 latka.
U nas ok byliśmy dziś w Abey Parku mały pobiegał zmęczył sie i teraz słodko sobie śpi. Od 28 lipca czeka nas przeprowadzka .
Pozdrowionka

reklama
Maksymilian, Manor House to takie centrum sąsiedzkie, otworzyli go ponownie parę miesięcy temu, działa tam bardzo aktywnie Marek Cupiał i to on właśnie organizował polskiego grila, teraz chce zabrac się za dalsze rzeczy:) jak właśnie kursy angielskiego, polskie spotkania, szkółka sobotnia. Planów ma wiele, teraz potrzebne są tylko osoby, które będą to wspierać i brać udział:)

Mam nadzieję, że jutro uda nam sie podskoczyc na play grupę, właśnie tam.

goodbeekeeper3001@yahoo.com to adres emailowy Marka Cupiała, w razie jakis pytań piszcie śmiało:)

HEJ Kobietki.
Jestem calkiem nowa na forum i w Leicester. Przeprowadzilam sie tu tydzien temu i prawde mowiac nikogo nie znam. Jetsem w 6 miesiacy ciazy na zwolnieniu, wiec calymi dniami siedze w domku i nie mam szans nikogo poznac.
To moja pierwsza ciaza i mam troche problemow i prawde mowiac czuje sie troche zagubiona w nowym miescu.
Wiem jak bardzo desperacko to brzmi :p ale jesli ktoras z Was mialaby ochote na jakas kawke czy herbatke i mala pogawedke to bardzo prosze o kontakt.
Z gory dziekuje
Najlepiej skontaktowac sie ze mna na adres jmkpb@wp.pl

Pozdrawiam Wszystkie Mamusie.

Dziekuje za odpowiedz :D To calkiem niedaleko mnie!
Jestem w prawdzie w UK juz od 6 lat, ale od zawsze mieszkalam w Cambridge. Tam tez zostali wszyscy moim przyjaciele i znajomi. Niby nie na koncu swiata, ale....:crazy:

reklama
Do góry