reklama
Daysie
Fanka BB :)
Ja jutro niestety napewno nie będę :-(
Ale 23.03.10 planuje chyba,że znów zdrowie mnie zaskoczy :-(
Ale 23.03.10 planuje chyba,że znów zdrowie mnie zaskoczy :-(
czesc dziewczyny :-) witam sie po dlugiej nieobecnosci (loguje sie przez facebook a ta opcja do tej pory niedzialala po tych zmianach na forum...):-) co do SSC to ja tez bede sie wybierac... mam blisko wiec czemu nie :-)
anetka1981
Heeejjj Mamuśki.Która sie wybiera we wtorek do SSC?
anetka1981
Aguś a co robilyście na tym spotkaniu?można tam kupić kawke?a wozkiem można tam wjechać?ile ma Twoja Dominisia?ja bede napewno oraz moja koleżanka z synkiem.
Moja Dominisia ma trzy latka. Dziec bawią się w sali pełnej zabawek pod naszym okiem. Były jeszcze dwie panie angielki z tego ssc, które zabawiały dzieciaczki. Dominisia malowala farbkami (bo ona to uwielbia). Robiliśmy równiez taki kolaż z piórek, kolorowych drucików, sznureczków. Super zabawa. Później wyszliśmy trochę na powietrze do ogródka, jest tam pisaskownica, slizgawka, rowerki itp. Pod koniec jest poczęstunek dla dzieci, owoce mleczko. Ale kawki nie można niestety kupić . A wózkiem spokojnie można wjechać do środka. jest specjalne pomieszczenie na wózki. Pozdrawiam i do zobaczenia jutro.
anetka1981
Ale było suuuuper,szkoda że teraz dopiero za 2tygodnie znowu sie spotkamy.
reklama
anetka1981
Dziewczyny jak znacie jeszcze takie miejsca to dajcie znać,bo my z Maksiem w godzinach 9-12 nudzimy sie.