reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

reklama
Aniu, Kestrel's Field ma ok opinie przynajmniej z twgo co zadzwonilam do dwoch znajomych ale to angielki więc ciężko mi sie wypowiadac na temat poziomu ;) Hope Hamilton ma niski poziom, znajome przeniosły dzieci do innych szkół (Polki) to tak jak z Hamilton Comunitty College dla starszych poziom tam jest mega smieszny ale poza poziomem wiele jest na minus a dzieciaki w tej szkole potrafią dać popalić a szkoła nie do końca sobie radzi z wyciąganie konsekwencji na młodzież sprawiająca problemy.
Kiedyś to juz pisałam i się powtórzę, warto starać się umieścić dziecko w dobrej szkole nawet jak będzie trzeba dojeżdżać... Młodsze dzieci po Sacred Heart bez problemu później dostają się do St Paul's czy tez English Martys

A wlasnie Kasiu ja juz mialam pytac wczesniej. Jak to jest z naszymi dzieciakami po Sacred Heart? Oni tam do jakiego wieku sa no i pozniej do jakiego rodzaju szkola maja isc?

Ania, mamy smiesznie blisko do siebie :) ja Kestrel Lane.
A jeszcze co do szkol. Wybierz Sacred Heart :) dzieci nasze beda chodzic razem byc moze i do klasy ;)

reklama
Do góry