reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Dziewczyny mam prośbę. Szukam dla syna zajęć pozalekcyjnymi. Konkretnie chodzi mi o gimnastyke, na której będzie mógł sie uczyć pod fachowym okiem salt, jakiś skoków itd. Nie wiem nawet jak to nazwać i tu problem bo nie wiem jak szukać ;) Może coś doradzicie? Syna ma 15 lat i wariuje mi w domu bez dodatkowego zajecia :)

reklama
Czesc dziewczyny:)Mam takie pytanie.Bede mieszkala w Leicester na Hamiltonie,chodzi mi o tamtejsze szkoly podstawowe,a dokladniej o Kestrel'sField Primary School i Hope Hamilton Churchof England (lat 6) oraz dla 2 dziecka gimnazjum(13 lat).Chyba ze jakas szkole polecicie.Bardzo prosze o odpowiedzi:).

Aniu dobre szkoly dla nastolatka to english martys, St pouls i na Evingtonie sportowo jezykowa, unikaj Hamilton Community College ;)
Dla mlodszych na Hamiltonie nie podpowiem bo sama swoją woze dalej z racji dobrych opinii do Sacred Heart

Ja niestety w innych szkolach zielona mogę podpytac znajomych z Hamiltonu o szkoły w okolicy ale dla starszych jezeli sie dostaniecie to bym wybrala jedna z 3 ktore napisałam.

St Paul's, English Martys i Sacred Heart tak... Podpytam znajomych o szkoły dla mlodszych które sa dobre.
Dla starszych temat przerabialam dość poważnie i wiem jedno, wrogowi nie polece Hamilton Comunitty College a z Hamiltonu najbliżej do tej szkoły. Kiedyś ta szkoła uchodziła za najgorszą niby to sie zmieniło ale w takim razie ja sobie nie wyobrażam co tam się działo wczesniej jak teraz policja dość często bywa w tej szkole

Czesc Aniu, to bedziemy sasiadkami z Hamiltonu.
Odnosnie starszakow nie pomoge ale dla mlodszych to tak - Hope Hamilton ma niski poziom i wiele matek Polek narzeka. Bartek dostal sie i do Hope Hamilton i do Sacred Heart o ktorej wspominala Kasia. Pomimo dojazdow autobusem wybralam Sacred Heart. Co do Kestrelki - znajomi tam maja dzieciaki, generalnie zadowoleni a my wciaz czekamy na miejsce tam ale juz wiem ze Bartka nie przepiszemy choc to tylko 3 minuty pieszo od nas - mlody sam zadecydowal ze sie nie chce przenosic. Poza tym mam nadzieje, ze ostatni tydzien jezdze autobusem ;)
Pozdrawiam i zycze milego dnia :)

reklama
Do góry