reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

Witaj Kessi :)
Polaa tak mam nadzieje ze nastepnym razem się uda. wczoraj miałam cięzki dzień :)

Dziewczyny mam na zbyciu bramkę zabezpieczającą lindam, w stanie bdb, szkoda wyrzucać może komuś się przyda:) zapytajcie moze ktos chce oczywiscie za darmo, bo mi zalega w domu.

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Kessi :)
Polaa tak mam nadzieje ze nastepnym razem się uda. wczoraj miałam cięzki dzień :)

Dziewczyny mam na zbyciu bramkę zabezpieczającą lindam, w stanie bdb, szkoda wyrzucać może komuś się przyda:) zapytajcie moze ktos chce oczywiscie za darmo, bo mi zalega w domu.
jaka szeroka ta bramka?

w miare mozliwosci czasu postaram sie zagladac tu czesciej:) milo ze pamietacie. chetnie sie dolacze do nastepnego spotkania, dodam tylko ze mi pasuje popoludniami bo do 12 jestem w pracy. my wlasnie tez nie dawno zaopatrzylismy sie w bramki bo mlody juz zaczyna tapciac powoli...

Kessi no to fajnie, mi teraz tez tylko od 12 pasuje bo do 12 Kuba jest w przedszkolu.

Verita jakbyś któregoś dnia wybierała sie na ten plac koło mnie to daj znać i wpadnij na kawke oczywiscie jeśli masz ochotę :)

Dzień dobry :)
Dzisiaj pierwszy dzień szkoły i chyba bardziej stresuję się niż moja starsza , bo spać nie mogę :-)
Trudno mi sobie to wyobrazic , jeszcze niedawno taka mała była a teraz już poł dnia sama będzie zostawać beze mnie :p
przedszkole młodszej wczroajsze jakoś ie było takim wielkim wydarzeniem , może dlatego że to tylko trzy godziny dziennie...
Wy też tak przeżywałyście jak wasze dzieci zaczynały szkołę i przedszkole czy tylko ja przesadzam? :-D

Polaa dziekuje za zaproszenie, dzis pewnie pojde na spacer bo mi tam jest po drodze tylko ze musze do counsliu wstapic bo mi bojler cieknie i zarejestrowac do lekarza wiec strata czasu nieamowita
Co do szkoly ja juz nie przezywam od kilku lat, idzie przynjamniej cos pozytecznego zrobi :-D
A nastepne spotkanie to pewnie ze moze byc po 12.

A o której zamierzasz iść? Bo ja popołudniu jak sie Wojtek wyśpi (mniej wiecej kolo 15) ide z chłopakami na spacer, moglybysmy razem pospacerowac a pozniej wpaść do mnie na kawke :) teraz Kuba jest w przedszkolu. Chyba, ze Ty wcześniej idziesz to napisz smska i wpadnij

reklama
Ok, moj Wojtek teraz śpi, za jakaś godzinę pewnie wstanie, zje obiadek i biore chłopaków na plac zabaw :tak: Jakbyś sie do tej pory nie odezwała to ja napisze ;-) Moze uda Ci sie wyjść wtedy, myśle ze to bedzie 14-14.30

Do góry