reklama
10? ew 11 ale potem robi sie pozno i czas na obiadVerita rano? Tzn. jak wczas rano?? ;-)
Ok, mi pasuje Wojtek zawsze śpi tak mniej wiecej od 11 ale moze w wózku spać :-)
Chyba, ze jeszcze np.po obiedzie, popołudniu? Ale to mi juz naprawdę obojętne, dostosuje sie
Awwa pasuje Ci?? I gdzie spotkanko? Abbey park??
verita dojedziemy autobusem razem czy sama chcesz iść na nogach bądź jeszcze inaczej planujesz? ;-)
Chyba, ze jeszcze np.po obiedzie, popołudniu? Ale to mi juz naprawdę obojętne, dostosuje sie
Awwa pasuje Ci?? I gdzie spotkanko? Abbey park??
verita dojedziemy autobusem razem czy sama chcesz iść na nogach bądź jeszcze inaczej planujesz? ;-)
VErita ja mam przystanek praktycznie koło domu ale nie ma żadnego problemu, podejde na ten za rondem, jest tez blisko Ale chodzi Ci ten za rondem w stronę miasta, co nie? A nie przed? Zależy z której strony sie patrzy Ale myśle, ze mam na myśli dobry przystanek o której sie umawiamy na przystanku??
awwa ok 10.30 a w którym miejscu? Hmm niech Verita napisze ;-)
Tez mam nadzieje, ze nie bedzie padać bo jak bedzie to bezsensu spotykać sie w parku ale bądźmy dobrej myśli
awwa ok 10.30 a w którym miejscu? Hmm niech Verita napisze ;-)
Tez mam nadzieje, ze nie bedzie padać bo jak bedzie to bezsensu spotykać sie w parku ale bądźmy dobrej myśli
reklama