reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
Ok, mi pasuje :tak: Wojtek zawsze śpi tak mniej wiecej od 11 ale moze w wózku spać :-)
Chyba, ze jeszcze np.po obiedzie, popołudniu? Ale to mi juz naprawdę obojętne, dostosuje sie :tak:

Awwa pasuje Ci?? I gdzie spotkanko? Abbey park??

verita dojedziemy autobusem razem czy sama chcesz iść na nogach bądź jeszcze inaczej planujesz? ;-)

kasia współczuję :(

a co do spotkaia wtorek 10 30 moze byc :) tylko w ktorym miejscu abbey parku?plac zabaw? wesole miasteczko?czy jeszcze cos innego?

VErita ja mam przystanek praktycznie koło domu ale nie ma żadnego problemu, podejde na ten za rondem, jest tez blisko :tak: Ale chodzi Ci ten za rondem w stronę miasta, co nie? A nie przed? Zależy z której strony sie patrzy :tak: Ale myśle, ze mam na myśli dobry przystanek :) o której sie umawiamy na przystanku??

awwa ok 10.30 a w którym miejscu? Hmm niech Verita napisze ;-)

Tez mam nadzieje, ze nie bedzie padać bo jak bedzie to bezsensu spotykać sie w parku ale bądźmy dobrej myśli

chodzi mi o ten 88a za rondem on tam toi z 10 minut, jak wsiadziesz na nastepnym to sie spotkamy, 10.30 moze byc w abbey chyba ze padac bedzie to lepiej chyba centrum

reklama
Do góry