reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Ja też chętna na spotkanie.Jeśli po południem(po15)to mąż mnie by podrzucił nawet.Tylko piszcie propozycje gdzie kiedy i o której?:) Aha,dodam,że nie znam Lester więc jak zaproponujecie jakąś kawiarnie to proszę podajcie kod pocztowy;-)

Moja propozycja to jakiś raj dla dzieciaków typu figloraj,u nas w coalvill jest fajny ,nie wiem jak w Lester.

reklama
Witajcie. Nas na spotkaniu niestety nie bedzie ale mam pytanie poza tematem. Czy Wy albo Wasi mezowie slyszeliscie o pracy gdzies dla lakiernika meblowego lub konstrukcji stalowych? Bede wdzieczna za info.
Milego dnia Wam

Hej Dziewczyny. A co tutaj taka cisza? Jak tam po swietach?? W sumie odkad mieszkamy w UK to tak srednio obchodzimy wielkanoc. Jednak ze wzgledu na to ze mielismy gosci na swieta to tym razem nawet ze swieconką sie do kosciola wybralam :) To co z tym spotkaniem bo my z moim maluszkiem jestesmy jak najbardziej za !:)

Hej dziewczyny :) kiedyś pisałam o tym, że poszukuję agencji mieszkaniowych które byście polecały. Bardzo Was proszę podajcie nazwy, namiary na takowe. Nie mam zielonego pojęcia, które są rzetelne i nienaciągające na koszty. Już powoli szukamy z mężem domów do wynajęcia bo w lipcu zjawiam się w Leicester z moją młodzieżą :) Bardzo proszę o rady. Z góry dziękuję :)

Hej dziewczyny :) kiedyś pisałam o tym, że poszukuję agencji mieszkaniowych które byście polecały. Bardzo Was proszę podajcie nazwy, namiary na takowe. Nie mam zielonego pojęcia, które są rzetelne i nienaciągające na koszty. Już powoli szukamy z mężem domów do wynajęcia bo w lipcu zjawiam się w Leicester z moją młodzieżą :) Bardzo proszę o rady. Z góry dziękuję :)

Niestety nie pomogę, nie znam się. :sorry:

Witam Was dziewczynki :)
Pytanie z tych niezbyt waznych, no ale zalezy kto co lubi ;)
Solarium w Leicester. Korzystacie? Jakies sensowne gdzies? I czy stojace kabiny gdzies sa?
Poprosze o informacje. Dziekuje.
Milego dnia!

Witam Was dziewczynki :)
Pytanie z tych niezbyt waznych, no ale zalezy kto co lubi ;)
Solarium w Leicester. Korzystacie? Jakies sensowne gdzies? I czy stojace kabiny gdzies sa?
Poprosze o informacje. Dziekuje.
Milego dnia!

Nie chodzę na solarium także niewiele mogę pomóc, ale przyłączam się do pytania koleżanki raz w tygodni nie zaszkodzi pójść :)

reklama
Do góry