reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Ania, to UK a nie Polska. Za zadna wyprawke sie nie placi, dzieci po kilku latach szkoly nie dostaja garba, do szkoly zabierasz tylko torbe z lunchbox i tyle. Pelen relaks i dbanie o prosty kregoslup dzieciakow :) Moj Bart chodzi do katolickiej i powtorze za Verita - ja preferuje katolickie szkoly

reklama
Ja z mlodym do dentysty do Hinckley jade. Zeby bylo smieszniej do Polki z Zabrza, czyli z mojej miejscowosci w ktorej mieszkalam 31 lat. Haha swiat jest maly. Dentysta oczywiscie polecony i oczywiscie z NHS

Ostatnia edycja:
A tak w temacie szkół i przedszkoli... Może któraś z mam ma doświadczenie z st george's nursery na grace rd...??? Czy któraś z mam zapisywała swoje dziecko do tego przedszkola???

Mamy z Leicester, mam do Was pytanie. Chodziłyście do jakiegoś prywatnego ginekologa jak byłyście w ciąży? Czy tylko GP i położna? Ja jestem w 6 tygodniu i mam plamienia krwią. Byłam w Royalu, byłam u swojego GP, wszędzie mówią, że to normalne... a ja panikuję. Powiedzieli, że na skan za wcześnie, może za tydzień...

LE10 0PL tutaj macie postcode i nr tel 01455631123. Poradnia ma strone www. Jak mowilam mam ja z polecenia wiec ufam, ze bedzie ok i jak mowilam my tylko na kontrol jedziemy bo profilaktyka najwazniejsza, bez zadnego leczenia, no chyba ze w UK z zebami Barta sie cos popsulo ale szczerze watpie. Zdam Wam relacje po 20.lutego :)

reklama
Czesc:)Dzieki za odpowiedzi w sprawie szkoly,chociaz jeszcze bym prosila o nazwy do ktorych chodza wasze dzieci,wtedy bym byla pewna ze sa warte polecenia.Czytam caly czas o benefitach,mieszkaniach,:( oplatach,jak nie zostac oszukanym i czarna magia.Nie mam tam nikogo kto by mogl nas pokierowac,ale mam nadzieje ze jakos sobie poradze:).

Do góry