reklama
Kochana a powinnam ? , mam sajgon od tygodnia, dzisiaj mielismy pakowac sie na carboot a kumpel wpadl rano i chyba szybko nie wyjdzie i jestem do tylu z czasemWitam,
Verita nie pomogę, nie mam pojęcia co to za wózek
A Ty sie na mnie obrazilas?
ja sie właśnie pakuje, jutro lecimy mam nadzieje, ze dam rade jakoś z chłopakami.
Do tego na 14 ma byc stol a my dopiero pralke sprzedalismy i ciagle stary stoi , dalam na aukcje za 1 pens kto chce niech bierze nam i tak juz sie nie przyda a szkoda wyrzucic bo dobre i krzesla i stol
Za duzo tego na mojej glowie
Nie o to mi chodzi, rozumiem przeciez Miałam wpaść w poniedziałek no ale wiesz siła wyższa, spotkamy sie po prostu jak wrócę, tylko miałam Cię w znajomych tu na bb a nie mam Chyba, ze mi sie cos pomyliło ;-)
majeczka888
Zaciekawiona BB
hej jestem tu nowa mam na imie Magda mieszkam na saffrone lane mam dziewieciomiesiecznego synka czy ktos wie czy dentysta na dr n.k somani 591 saffron lane leczy na kase chorych.
majeczka888
Zaciekawiona BB
apozatym milo mi poznac wszystkie mamy i bende sie wlaczac do rozmowy z wami
Polaa bo ja wyrzuciłam wszystkich znajomych z bb. Odkryłam ze jak się jest na watkach czy grupach zamknietych to znajomi moga to widzieć i odwrotnie. Z samego leicester skasowalam chyba z 5 lasek. I teraz już nikogo nie będę przyjmować chyba ze zmienia zasady. Daj znac po powrocie jak było. I miłego pobytu w pl.
Co do dentysty to jak jest napisane ze na nhs to jest darmowy. Wiem ze za rondem w małym domku sa darmowi tzn placi się jakiś drobiazg. A w tym dużym przed rondem to wszystko płatne. My tez z polaa z saffron lane
Co do dentysty to jak jest napisane ze na nhs to jest darmowy. Wiem ze za rondem w małym domku sa darmowi tzn placi się jakiś drobiazg. A w tym dużym przed rondem to wszystko płatne. My tez z polaa z saffron lane
Verita rozumiem, spoko ;-) Właśnie sam sprawdzalam i na szczescie nie wiać tego co sie pisze, chyba, ze jestem z kimś w danej zamkniętej grupie to jak sie zaloguje to widzę, ze pisał w tej grupie ale jak nie jestem zalogowana to nie. A jak jesteśmy w innych gupach to nawet po zalogowaniu nic nie widać, sama sie przestraszylam i musiałam to zbadać hehe
Odezwę sie jak wrócę z Polski
Odezwę sie jak wrócę z Polski
reklama
U nas choróbsko, Amelia ma anginę, właśnie jedziemy do szpitala bo w przychodni już nie przyjmowali dziś
Rany, jak ja sobie poradzę tam to nie wiem, a mąż wyjechał z firmy w której pracuje na kilka dni do innego miasta
I jak mala antybiotyki dostała?