reklama
Kasia jeśli chodzi o nexta to maz mi mówił, ze najpierw sie zarejestrował na necie, kupował oczywiscie trochę rzeczy, pózniej katalogi przysyłają, nam każdy (3.90 płacimy za dwa). I po jakimś czasie otrzymuje sie ta kartę jak widać, ze ktoś kupuje. Dokładnie tez nie pamięta po jakim.
Dzisiaj znacznie lepiej, a juz naprawdę miałam rano dzwonić do lekarza.
Verita e tam, leniem nie jestem Maz miał kurs wiec Go nie było a z dziećmi chyba bym nie doszła do lekarza. W ogóle Wojtka nie mogłam wziąć na ręce, wylam z bólu ale juz naprawdę chyba przechodzi, w niedziele lecę z Chłopakami wiec musze byc w formie. A Ty jak sie czujesz?
Dzisiaj znacznie lepiej, a juz naprawdę miałam rano dzwonić do lekarza.
Verita e tam, leniem nie jestem Maz miał kurs wiec Go nie było a z dziećmi chyba bym nie doszła do lekarza. W ogóle Wojtka nie mogłam wziąć na ręce, wylam z bólu ale juz naprawdę chyba przechodzi, w niedziele lecę z Chłopakami wiec musze byc w formie. A Ty jak sie czujesz?
Hej :-)
a nas przez tą pogodę rozłożyło i smarkamy i kaszlemy wszystkie trzy od paru dni... na szczescie zaczyna przechodzic
Polaa ja myślę że powinnaś iść do lekarza nawet jak już ci lepiej. Najwyżej w Polsce pójdź jak już w niedzielę wylatujecie. a na długo?
a nas przez tą pogodę rozłożyło i smarkamy i kaszlemy wszystkie trzy od paru dni... na szczescie zaczyna przechodzic
Polaa ja myślę że powinnaś iść do lekarza nawet jak już ci lepiej. Najwyżej w Polsce pójdź jak już w niedzielę wylatujecie. a na długo?
Hej dziewczyny poszukuje informacji na temat opłat za leczenie tu w szpitalu - byłam ostatnio na usg i na następny dzień dostałam list że skoro nie jestem tu 12 miesięcy to muszę płacić za leczenie... Przed podjęciem decyzji o przeniesieniu sie tu na stałe jako że jestem w ciąży sprawdzałam na stronie NHS ze nie tylko ordinarly resident maja prawo do darmowego leczenia ale inne osoby też mogą być zwolnione z opłat np jeżeli udowodnią, że przybyły w celu osiedlenia się tu na stałe. Ja mogę to udowodnić, ale niestety koleś ze szpitala, który zajmuje sie moja sprawą uparcie twierdzi, że tylko pobyt 12 miesięczny uprawnia do darmowego leczenia i że musze płacić. Nie chodzi już nawet o opłatę za usg, ale o perspektywę opłąty za poród- pewnie jakiejś ogromnej...Czy któras z Was miała podobny problem?
Verita do Polski lecę, mówiłam Ci ;-) I tutaj na forum tez pisałam, wracam 4 października. Co do wózka to ja nie pomogę, nie mam pojęcia jaki najlepszy podwójny.
awwa zdrowka dla Was
mokana ja przylecialam do UK we wrześniu 2008 a w ciążę zaszłam w lutym 2009 czyli roku tez nie było a wszystko było za darmo a nie pracowałam, tylko maz wiec nie wiem czemu masz takie problemy. Dziwne...
awwa zdrowka dla Was
mokana ja przylecialam do UK we wrześniu 2008 a w ciążę zaszłam w lutym 2009 czyli roku tez nie było a wszystko było za darmo a nie pracowałam, tylko maz wiec nie wiem czemu masz takie problemy. Dziwne...
polaa ja też tu rodziłam pierwsze dziecko w 2006 r i wtedy nie było problemów, teraz po 4 latach przerwy znów tu wróciłam i niestety same problemy raz że z tym szpitalem a po drugie że moj synek teraz 7letni nie chodzi tu jeszcze do szkoły i nie wiadomo kiedy pojdzie bo maja w councilu opoźnienie i nie sa w stanie nawet odpowiedzieć kiedy przydziela mu miejsce...
Verita rowniez nie pomoge bo sie kompletnie nie znam, takich fajnych jak teraz wozkow nie bylo kiedy moje starsze dzieci potrzebowaly podwojnego :-)
Awaa, zdrowka dla Was
Polaa, zazdroszcze wyjazdu.
Mokana, ze szpitalem nie doradze a co do szkoly, ja ominelam council i bezposrednio ze szkola zalatwilam. Moze warto przejsc sie do szkoly i porozmawiac
Awaa, zdrowka dla Was
Polaa, zazdroszcze wyjazdu.
Mokana, ze szpitalem nie doradze a co do szkoly, ja ominelam council i bezposrednio ze szkola zalatwilam. Moze warto przejsc sie do szkoly i porozmawiac
a co za bzdury, zadzwon do nhs i po drugie ciezrne nie placa i to on ci musi udowodnic ze tu nie mieszkasz na stale.Hej dziewczyny poszukuje informacji na temat opłat za leczenie tu w szpitalu - byłam ostatnio na usg i na następny dzień dostałam list że skoro nie jestem tu 12 miesięcy to muszę płacić za leczenie... Przed podjęciem decyzji o przeniesieniu sie tu na stałe jako że jestem w ciąży sprawdzałam na stronie NHS ze nie tylko ordinarly resident maja prawo do darmowego leczenia ale inne osoby też mogą być zwolnione z opłat np jeżeli udowodnią, że przybyły w celu osiedlenia się tu na stałe. Ja mogę to udowodnić, ale niestety koleś ze szpitala, który zajmuje sie moja sprawą uparcie twierdzi, że tylko pobyt 12 miesięczny uprawnia do darmowego leczenia i że musze płacić. Nie chodzi już nawet o opłatę za usg, ale o perspektywę opłąty za poród- pewnie jakiejś ogromnej...Czy któras z Was miała podobny problem?
polaa a mowials tylko mi si pokrecilo ze 4 lecisz
reklama