reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

dziwne , gorazka minela po ok poltora dniu, prez 2 dni luzne i czeste kupki i przeszlo, mysle ze to moze byly te rotawirusy bo akurat kolezanki corka miala, potem ona, teraz moj M. Albo ta 3 dniowka tylko trwala mniej wazne ze przeszlo.
Mloda mama nie matw sie dobrze bedzie ,dziecko najwazniejesze :-)
A my dzisiaj konczymy 6 miesiecy :-)

reklama
dziwne , gorazka minela po ok poltora dniu, prez 2 dni luzne i czeste kupki i przeszlo, mysle ze to moze byly te rotawirusy bo akurat kolezanki corka miala, potem ona, teraz moj M. Albo ta 3 dniowka tylko trwala mniej wazne ze przeszlo.
Mloda mama nie matw sie dobrze bedzie ,dziecko najwazniejesze :-)
A my dzisiaj konczymy 6 miesiecy :-)

Wszystkiego Najlepszego dla Malej Ksiezniczki :-D

hej dziewczyny mam pytanko czy ktos wie ile kosztuje slub cywilny w leicester jakie dokumenty musze miec i czy moge zostawic swoje panienskie nazwisko

Witam, sprzedam dziecko, trzy tygodnie, prawi nowka nie smigana, :p a tak na powaznie to moja Dziecinka to straszna krzykaczka, nie chce smoczka sysac tylko caly czas mi wisi na piersiach a ja juz ledwo zyje, powaznie, juz mialam nawet zalamke, jesli macie jakies dobre rady Kobietki to ratunku, Tosia wpada juz w fazy dzien noc, budzi sie wczesnie rano i nie spi ok 4-5 godz, na zmiane musze ja karmic przebierac i lulac bo nie chce sama lezec, to samo dzieje sie wieczorem.
Tusza jak czytalam Twojego ostatniego posta to pomyslalam ze u nas wszystko dzieje sie dokladnie w tym samym czasie, pepuszek odpadl u nas tak samo jak u Ciebie i moja mama przyjezdza w weekend :) wspolczuje Ci ze jestes zmeczona. Ja szczerze mowiac tesknie za towarzystwem doroslych wiec jak cos to mozemy sie umowic- oferta spotkania jest oczywiscie to wszystkich mamus, ktore jak ja lakna wsparcie i zrozumienia innych kobietek :)

ja chetnie spotkam sie z toba ja mam synka prawie cztery miesiace nie przejmuj sie tak bywa ja przeszlam to samo maly chodzil spac 2 trzecia godzina i ryk masakra a kiedy skonczyl dwa misiace spi cala noc nie martw bendzie lepier JAK CHCESZ SIE SPOTKAC ODEZWIJ SIE pozdrawiam

Hej wszystkim, dawno mnie tu nie było ale mam wymowke przeprowadzke mielismy i mnóstwo spraw do pozałatwiania;-) chciałam się pochwalić ze 12.04.13 o godz 1.40 przyszla na swiat nasza druga corcia NADIA, już jesteśmy w domu i cieszymy się sobą:-)

Hej wszystkim, dawno mnie tu nie było ale mam wymowke przeprowadzke mielismy i mnóstwo spraw do pozałatwiania;-) chciałam się pochwalić ze 12.04.13 o godz 1.40 przyszla na swiat nasza druga corcia NADIA, już jesteśmy w domu i cieszymy się sobą:-)
Gratulacje !!!Piekne imie.
Gdzie teraz mieszkacie?

Witam wszystkie mamy:)
W czerwcu wyjezdzam z moim Synkiem do Leicester, z chęcią porozmawiałam bym z jakąś mamą na pirv. Dowiedziałam bym sie kilku rzeczy dotyczących szkół itp. Bardzo proszę chetna do pomocy mamę o kontakt na adres klaa21@wp.pl Zgóry dziękuje i pozdrawiam:)

reklama
Witam wszystkie mamy:)
W czerwcu wyjezdzam z moim Synkiem do Leicester, z chęcią porozmawiałam bym z jakąś mamą na pirv. Dowiedziałam bym sie kilku rzeczy dotyczących szkół itp. Bardzo proszę chetna do pomocy mamę o kontakt na adres klaa21@wp.pl Zgóry dziękuje i pozdrawiam:)

wiesz juz w jakiej dzielnicy bedziesz mieszkac? Ile lat ma twoje dziecko? Co do szkol to mozna by juz zapisac im wczesniej tym lepiej.

Do góry