reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
karaluszek81-gratulacje! zycze Wam duzo zdrowka:-) dziewczyny mam pytanko do Was w sprawie macierzynskiego,czy kazda z Was pobiera?? i czy zadnej z Was nie brakowalo przepracowanych tygodni do pobierania?? Bo ja mam taki problem ze mi brakuje i nie wiem czy gdziekolwiek sobie dorobie:-(

dzieki za odpowiedzi,w moim przypadku jedyne na co moge liczyc o ile mi sie uda to macierzynski z job centre. MlodaMamaMonika- duzo Ci brakowalo jesli mozna wiedziec?? bo nie wiem czy mam cos z tym robic i probowac,czy tak to zostawic bo i tak nie dostane:-( niestety z tego co kojarze to nie ma juz becikowego, zawsze to jakas kasa by byla...

Agula dlaczego rezygnujesz ??? warto zaryzykowac :) jesli to Twoje pierwsze dziecko to mozesz starac sie o sure start maternity(mam nadzieje ze nie przekrecilam nazwy:-() to jest bezzwrotne 500f z job center, ja rowniez mialam wiecej przepracowane wiec nie pomoge co do materenity allowance ;-). jutro mamy wizyte help vizytora czy ktos moze mi podpowiedziec czego moge sie spodziewac???

Dziewczyny mam do Was pytanie :czy wasze malenstwa tez robia kupki wodniste???
moj maly od 2dni robi wodniste kupki ale sa ladnego zolciutkiego koloru ale iepokoi mnie fakt ze sa one bardzo wodniste:-(i nie wiem czy mam powody do strachu ???czasami podaje malemu sztuczne mleko :angielski zamiennik bebilon . co sadzicie czy to moze byc od tego sztucznego mleka??

reklama
W sumie to nic szczególnego, trochę pytań, między innymi o metodę karmienia, czy masz depresję, czy zarejestrowalas dzidzie itp. jeśli karmisz piersią to będzie chciała zobaczyć. Na pewno zważy i zmierzy obwód główki. Zapyta się czy nasz jakieś niepokoje i problemy z maluszkiem.

Do góry