reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

reklama
U nas jako tako kolek nie było , ale z kevinem dawalam infacol i tez pomogło a do łagodzenia objawów , uspokojenia dźwięk suszarki najlepiej w miarę głośno i z YouTube ( taniej ;D )

Witajcie :)
MlodamamaMonika mozesz tez sprobowac espumisan ale jak nie myle to od 1 msc zycia dziecka .
a tak wogole to 15.10 na swiat przyszedl moj Patrick nie duzy chlopiec ale najwazniejsze ze zdrowy :) wazylem 3340 :) 56cm dlugi :).
pozdrawiamy wszystkie mamy i dzieciaczki;-)

Monia z dojazdem nie bylo problemu ale nie byla to karetka poniewaz jak juz ktoras pisala bedzie problem i tak wlasnie bylo. jak lekarz tlumaczyl ze maja wazniejsze wyjazdy typu zawal itd, mojago kolega nas zawiozl i tak w niedziele 23:30 znalezlismy sie w szpitalu i juz zostalismy bo wody mi odeszly i dali mi antybiotyk . a malutki sie urodzil w poniedzialek o 18:35 a w domku bylismy o 23:15 :).
alw we wtorek znowu wrocilismy bo nogi mi bardzo spochly i lekarze podejrzewali zator (zakrzep ) w zylach :(. i tak w srode zrobiono mi doplera nog i jednak to nie byla ta diagnoza :). lekarze mowili ze moze to byc od wisilku ze musze duuuuzo wypoczywac i nogi powinny wrocic do normy . takze kiedy sie da odpoczywam i nogi wracaja do normy .

DZIEWCZYNY MAM PYTANKO:czy moze wiecie w ktorym miejscu w lester robia teblice rejestracyjne do aut??? ukradli mi w auci jedna i teraz musze dorobic . bede wdzieczna za podpowiedz :)

reklama
Do góry