reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Leicester

Witajcie :)
Ja wpadłam dosłownie tylko na chwilę...
Ogólnie jestem mega szczęśliwa i w ogóle jest super!
happy.gif

Przede mną przeprowadzka i dużo pracy.Będzie mnie bardzo mało na bb albo przez jakiś czas wcale także wybaczcie i proszę o zrozumienie.
Jakby co na fb jestem częściej
biggrin.gif

Pozdrawiam was i życzę wszystkiego dobrego!
Buźka

reklama
Hej dziewczyny
Witam nowe mamuśki
Agusiakemisiatrzymam kciuki aby wszystkie wyniki były już OK
Ja dzis byłam pierwszy dzień po miesięcznym L4, oj to była ciężka dniówka. Dałam radę najgorsze było ranne wstawanie,bo do pracy na 6:00.
Poza tym u nas wszystko w porządku. Maksymilian zaczyna wołać, że chce siusiu. Tak więc nocnikowanie rozpoczęte:-)
Dobranoc

agusiakemisia - sofa, to właściwie nie sofa tylko coś jak polska wersalka (w ten sposób rozkładana), w kolorze czekoladowym, mamy ją mieć w czwartek, okaże się czy taka fajna jak na zdjęciu ;)

olami5 - witam wśród forumowych mam!:-) ja mieszkam w okolicach Abbey Parku, mam 1,5 rocznego Franka i czekam na drugiego dzieciaczka, który będzie z nami w marcu:tak: Pozdrawiam!

Maksymilian - wyobrażam sobie że powrót do pracy do najmilszych nie należy, zwłaszcza w niedzielę :(
3mam kciuki za nocnikowanie!

Ostatnia edycja:
BRAWO MAXYMILIAN ! zuch chlopczyk, ale bedziesz miala prania teraz , bo duzo razy zapomni, nie zdazy itd. ale teraz juz bedzie coraz lepiej :)
cosola zdjatko wrzuc jak dowioza :) czekoladowa to ladna :)

olami postcode le4 , ja tez mam Kevina ale moj ma ponad 5 lat :p jestem w 31 tygodniu ciazy z Alexem. nie przejmuj sie nikt cie nieodrzuci bo nie jestes w ciazy :) ja tu zaczelam zagladac bo jestem na sick note, nie moge pracowac, juz do porodu, tak wiec teraz na tzw L4 a pozniej maciezynskie :) ja na beympount jezdze do tesco, argosu i a basen :p

cosola super że masz 1,5 rocznego synka to mamy wiele wspólnych tematów...a Abbey Park tez niedaleko...jeszcze 2 miesiace i bedziesz podwójną Mamą...Gratulacje..:-) Moze bysmy zrobiły sobie takie spotkanie integracyjne wszystkich Mam z Leicester, które są na naszym forum??? Co Wy na to Mamy??? Oczywiscie z naszymi pociechami to i one będa miały swietna zabawe...;-) Kto jest za??? Acha i zapomnialabym podziekowac za mile przywitanie na forum...dzięki serdeczne:-)

agusiakemisia mam pytanie moze wiesz gdzie znajduje sie niedaleko beaumont Leys basen ale inny niz ten pod tesco? Poniewaz ten jest za mały i szczerze mowiac nie do popływania jak dla mnie. Bylam tam raz ale to raczej z dzieckiem mozna tam jeździc a ja chcialabym sama poplywac bo mam sporo kg do zrzucenia:-) Acha no i co myslisz o spotkaniu integracyjnym naszych Mam z dziecmi???

Basen do pływania ... Jest kilka ale nie w okolicy, co do spotkania ja sie nienadaje bynajmniej narazie , wychodzę z domu jak muszę czytaj zawieźć i odebrać młodego ze szkoły , na zakupy , złe przechodzę ciążę , większość czasu leze ;( niestety

olami5 co do spotkania to niedługo (może już w tym tygodniu lub za tydzień) w Manor House Centre (okolice Narborough) rozpocznie się polska play grupa, można tam spotkać wiele mam z dziećmi, my też tam czasami chodzimy. Na pewno na forum pojawi się info na ten temat :tak:

cosola dzięki za informacje i chec spotkania...;-) W takim razie umowimy sie na spotkanie na forum...super ze bedzie polska play groups, gdybym nie zarejestrowala sie na tym forum to bym nic nie wiedziala...czyli w tym tygodniu juz ma sie rozpoczac to polskie play group??? Mam prosbe...Jak juz cos bedziesz wiedziala wyslij mi prosze na maila date i godzine i adres dokladny bo czasem nie mam czasu wejsc na forum a maila sprawdzam w tel na bieząco. Mój mail: o.michaluk@wp.pl

Agusiamisia szkoda ze źle przechodzisz ciąże i nie będziesz mogla sie spotkac bardzo bym chciala Cie poznac...Mam nadzieje ze po porodzie napewno sie umowimy...nie moge sie doczekac Mamusiowych spedów hihihihi:-) Ja chetnie zajme sie organizacja takich spotkan u siebie bo mam sporo miejsca na ogrodzie wiec latem bedzie suuper fajnie mam nadzieje:-)

A jak inne Mamy zapatruja sie na spotkanie??

reklama
Olami fajnie ze z taka inicjatywa wyszlas ;-) ja nie mam do tego głowy ;( np dziś zawiozlam młodego do szkoły wróciłam polozylam sie w sypialni żeby oddech złapać , wlaczylam tv i teraz sie obudzilam ;( a zaraz do szkoły trzeba żeby odebrać , nawet obiadu nie mam ;( muszę sie zwiac i coś upichcic.

Cosola słyszałam o tych spotkaniach już jakiś czas temu,polish comunity centre- kiedyś większość chodziła do polskiego klubu w polskim kościele , zazwyczaj po mszy w niedziele. No i wiele mam zna sie z polskiej szkoły , ale wasze maluchy za małe jeszcze ;)

Do góry