reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Leicester

Cosola ja badanie miałam w szpitalu , musiałam być naczczo i o 9 pierwsze pobranie krwi pózniej do picia lukozada 400 min prawie duszkiem i po 2 h znowu pobranie krwi. Niecierpie igiel ;(
Wyniki całe szczęście dobre ;) 4.0 pierwsze 4.8 drugie wiec tolerancja ok ;) najgorsze ze tego samego dnia miałam jeszcze zastrzyk w nogę ;( anty-D ałłł zdecydowanie za dużo igiel jak na jeden dzień ;( ale przeżyłam ;-)

Ostatnio miałam tez 24 h badanie moczu- wyniki będę znała po wizycie w szpitalu - kolejnej. I czekam na List w sprawie echo serca - bo na 24h monitoringu serca wykryli blokadę ;(

reklama
Tez mam taka nadzieje ,
Póki co zostaje już na zwolnieniu do końca ciąży , gp ma obawy żeby mnie puścić do pracy , nie chce ryzykować , tyle miesięcy trzymał mnie na wolnym i kazał odpoczywać ze jakby teraz mnie poscil .

Hej jestem tu nową mamą...
Możecie mnie przygarnac???'całkiem przypadkiem tu zajrzalam i sie ucieszylam ze jest taka strona dla mam z leicester. Jak moge do was dolaczyc???

Witaj olami ;-) wszyscy są miłe widziani ;) ja jestem z rushey mead a ty? Napisz coś wiecej o sobie , ile tygodni jesteś , pierwsza ciąża ?

reklama
ciesze sie ze odpisalas. Ja jestem z Beaumont Leys i jestem mama prawie 2 letniego Kewinka. Nie jestem obecnie w ciazy ale mam nadzieje ze to mnie nie zdyskwalifikuje. Jestem trochę osamotniona bo powiem szczerze ze od kiedy przerwalam prace i poszlam na macierzynski to strasznie sie zasiedzialam w domu. Chcialabym poznac jakies Mamy z którymi mogłabym korespondowac i spotkac sie czasami. Byłoby milo...nie orientuje sie jesli chodzi o Twój adres. Nie mam pojecia gdzie to jest. Jaki to postcode?

Do góry