motylek :-)
Fanka BB :)
Hej dziewczyny :-)) Wlasnie przed chwila pomyslalam o tym samym co Stefanka - ze trzeba cos skrobnac, bo cisza na forum jak makiem zasial .... No ale mam nadzieje, ze nadrobimy to.... Sprawca tego calego zastoju jest zapewne ( jak Stefanka slusznie zauwazyla ) pieekna pogodaaaa .... naressszzcieee .... Ja tez calymi dniami albo poza domem jestem albo na ogrodzie - Julia ma niezla frajde :-))))) no ja przy okazji tez :-) Jakas nerwowa tylko ostatnio jestem ale to pewnie dlatego, ze mysle tak intensywnie o tej mojej kolejnej ciazy ... No ale jak narazie zamierzam sie do niej solidnie przygotowac - biore juz kwas foliowy, witaminki, a jak polecimy do Polski to zamierzam zrobic wszystkie badania i do ginekologa isc .... hehehe ....
Stefanka - masz racje - po tych moich przebojach na Beestonie - tu wreszcie odzylam i dojrzalam nawet do decyzji, ze narazie nie chce wracac do kraju.... a Ty EWCIA wracasz jednak ? ... no kochana oby Ci sie tam dobrze powodzilo i oby wszystko poszlo po Twojej mysli - POWODZENIA i SZKODA naprawde, ze wyjezdzasz, bo my akurat mialysmy okazje sie poznac osobiscie i fajna z Ciebie babka ...
JUSTYNA - super to miejsce, w które wybieracie sie na wakacje :-)) Przyjemnego i udanego urlopu i zdrówka dla dzieciaczków zycze ! PS. Powiedz mi z wlasnego doswiadczenia jak to jest z dwójka szkrabów, co ?
BEDISMALL - jak sie czujesz ? wszystko dobrze ? Pozdrawiam serdecznie !!!
KAMALODZ - bardzo Ci dziekuje za gratulacje i ciesze sie, ze mieszkasz juz na swoim i ze wszystko co zle i przykre juz za wami . Pozdrowionka :-)
Reszte mamus pozdrawiam i moze któras z was ma ochote wpasc do mnie na kawusie KTÓREGOS DNIA ? Serdecznie zapraszaM
Stefanka - masz racje - po tych moich przebojach na Beestonie - tu wreszcie odzylam i dojrzalam nawet do decyzji, ze narazie nie chce wracac do kraju.... a Ty EWCIA wracasz jednak ? ... no kochana oby Ci sie tam dobrze powodzilo i oby wszystko poszlo po Twojej mysli - POWODZENIA i SZKODA naprawde, ze wyjezdzasz, bo my akurat mialysmy okazje sie poznac osobiscie i fajna z Ciebie babka ...
JUSTYNA - super to miejsce, w które wybieracie sie na wakacje :-)) Przyjemnego i udanego urlopu i zdrówka dla dzieciaczków zycze ! PS. Powiedz mi z wlasnego doswiadczenia jak to jest z dwójka szkrabów, co ?
BEDISMALL - jak sie czujesz ? wszystko dobrze ? Pozdrawiam serdecznie !!!
KAMALODZ - bardzo Ci dziekuje za gratulacje i ciesze sie, ze mieszkasz juz na swoim i ze wszystko co zle i przykre juz za wami . Pozdrowionka :-)
Reszte mamus pozdrawiam i moze któras z was ma ochote wpasc do mnie na kawusie KTÓREGOS DNIA ? Serdecznie zapraszaM